Gå til hovedinnhold

Gi medlemskap i Nobl som dåpsgave

Tenk smart, tenk alternativt! Med medlemskap i Nobl får dåpsbarnet en stor fordel den dagen hun eller han skal ut i boligmarkedet.

(Tidligere moderne lekeplasser)

Gi noen du er glad i en enklere vei inn på boligmarkedet. Et medlemskap passer perfekt som dåpsgave.

Vi sier at bolig er din viktigste gode, og vi tror et medlemskap i Nobl vil gi den som etterhvert trer inn i voksenlivet en god mulighet til å reflektere over nettopp det. For, et medlemskap i Nobl i dag, er en liten investering som kan gi enorm gevinst i morgen.

Ikke bare i Bodø, Salten og Nordland

Igjennom Storbysamarbeidet kan medlemskap i Bodø Boligbyggelag brukes til å melde forkjøp på bolig i byer som Tromsø, Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo.

Gaven som fortsetter å gi så lenge du måtte ønske

Med gavemedlemskap er det absolutt null sjans for å komme med samme gaven som andre. Har noen vært deg i forkjøpet(!) vil du få beskjed av oss umiddelbart.

Du kan selv bestemme hvor lenge du ønsker å være betaler på gavemedlemskapet. Slik blir et medlemskap i konfirmasjonsgave gaven som fortsetter å gi, så lenge du måtte ønske.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.