Gå til hovedinnhold

0-18 år: En trygg havn

Å vokse opp i borettslag har mange fordeler. Lekeplassen er alltid i nærheten og her er det mange andre barn å leke med. For deg som forelder er det godt å vite at naboen aldri er langt unna, og at du kan bruke tiden på familien fremfor snømåking, plenklipp og vedlikehold.

Sebastian (6) stortrives i Vollan borettslag: – Det er mange plasser å leke her

Å bo i borettslag er skikkelig bra. I alle fall hvis du spør Sebastian Norum på 6 år.

 

Kjøpte leilighet i borettslag – fikk mer tid til familien på kjøpet

Da familien Rogne flyttet fra Tromsø til Bodø, drømte de om enebolig i Vestbyen. I stedet endte de opp i Bodøsjøen borettslag – og med på kjøpet fulgte både trygghet og kvalitetstid.

 

Et trygt alternativ for familien Andersen: – Du vet at alle naboene er der for hverandre

Det er kanskje ikke så rart at familien Andersen trives så godt i Rensåsparken borettslag. Der er det kort vei til alt, naboene stiller opp for hverandre og barna får seg lett egne borettslagvenner.

 

5 gode grunner til å la barna vokse opp i borettslag

 1. Borettslag har godt samhold – det kan være alt fra felles dugnader til hyggelige sammenkomster som juletrefest eller sommerfest.
 2. Man tar med seg mange viktige verdier, som å dele på ting, stille opp for naboen, vise respekt, og ikke minst delta på dugnader
 3. Gode møteplasser er viktig for barn og ungdom. Alle våre borettslag har egne lekeplasser og koselig uteområder. Perfekt for å møte venner!
 4. I borettslag bor du nært andre trygge voksne. Noen å spørre hvis foreldre er på jobb, eller en nabo å vente hos når du har glemt nøkkelen
 5. Gode barndomsminner. Det skjer garantert noe i borettslaget som vil bli husket livet ut

Medlemsfordeler for dere med barn

Som Nobl-medlem får du rabatter og bonuser hos nesten 50 ulike forretninger. Her er noen av de som er litt ekstra praktiske for dere med barn:

 • Lekia: 5 % bonus
 • K. Hansen: 2 % og opptil 15 % rabatt
 • Apotekhjem.no: 7 % bonus
 • Lindex: 7 % bonus
 • Devold: 5 % bonus
 • Sport1: 15 % rabatt
 • Skandinavisk høyfjellsutstyr: 15% rabatt

Gi barna en snarvei til boligmarkedet

Hvorfor ikke gi barna en gave som bare blir mer og mer verdt for hvert år? Gi et Nobl-medlemskap til dåpsbarnet eller konfirmanten, slik at de får en enklere vei inn i boligmarkedet.

Gode hjem hele livet

Å være en del av et borettslag eller sameie er et perfekt utgangspunkt for å etablere gode bomiljø. Her yrer det av mennesker i alle aldre og livsfaser. Lekekameraten er aldri langt unna og gode naboer stiller opp for hverandre, enten med en utstrakt hånd eller en kaffekopp i solveggen. Fordi alle fortjener et godt hjem og et godt bomiljø å bo i.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.