Gå til hovedinnhold

Beboer

Her har vi samlet aktuell informasjon til deg som er beboer i borettslag eller sameie, eller ønsker å vite mer om hvordan det er å bo i en bolig forvaltet av Nobl.

Gode hjem hele livet

Vi har snakket med folk i alle aldre om hvorfor de trives så godt i våre borettslag og sameier. Kanskje det er et godt alternativ for deg også?

Å bo i borettslag

Det finnes flere gode boligtyper på markedet, og borettslag er et trygt og smart valg. Her finner du ut alt som er verdt å vite om hva det innebærer er å bo i et borettslag.

Hva er forskjellen på et borettslag og et sameie?

Borettslag og sameier har mange likheter, og begge er trygge valg for deg som skal kjøpe bolig. Likevel kan det være lurt å kjenne til de viktigste forskjellene mellom det å eie i borettslag og i sameie.

foto av sameie og borettslag i bodøsjøen

Gjør endringer i eierforholdet til din bolig

Om du bor i borettslagsbolig tilknyttet Nobl kan du melde til boligbyggelaget om du skal registrere medeier, slette medeier eller overføre boligen til noen andre.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.