Gå til hovedinnhold

Velkommen til medlemskveld hos Kvik kjøkken i Svolvær – få 25 prosent rabatt på ditt nye kjøkken!

Kvik kjøkken i Svolvær inviterer alle Nobl-medlemmer til medlemskveld 20. februar. I tillegg til ekstra gode rabatter, er du med i trekningen av et grytesett fra Siemens. Det blir også servering av mat og drikke.

  • Sted: Kvik kjøkken Svolvær
  • Dato: 20. februar 2024
  • Når: 18:00

Går du med planer om et nytt kjøkken eller kunne du tenke deg å bestille en tegnetime for å se hvordan drømmekjøkkenet ditt fra Kvik kan se ut?

Nå inviterer Kvik i Svolvær alle Nobl-medlemmer til medlemskveld tirsdag 20. februar fra klokken 18.00-20.00, hvor du kan sikre deg ekstra gode rabatter på ditt neste kjøkken.

Alle som booker tegnetime og bestiller kjøkken få hele 25 prosent rabatt på kjøpet! Dette gjelder kjøp av blant annet kjøkkeninnredning, benkeplater og håndtak.

Rabatten forutsetter kjøp av minimum 3 Siemens hvitevarer og at kjøkkenet blir levert innen 15. april.

Kvik kjøkken vil dessuten i samarbeid med Siemens lodde ut grytesettet WMF SELECT blant alle som booker en tegnetime hos Kvik i løpet av medlemskvelden!

Og som vanlig får du også 2 prosent bonus på hele handelen – rett inn på din medlemskonto.

For at Kvik Svolvær skal sikre nok mat og drikke ber vi deg om å melde deg på via påmeldingslenken.

 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.