Gå til hovedinnhold

Selg klær og leker på Barnas gjenbruksmarked

Kjøp og selg leker, sportsutstyr og klær på Barnas gjenbruksmarked

  • Sted: Torvgata 2
  • Dato: 23. september 2023
  • Når: 12:00
  • Pris Gratis

OBS! Vi har dessverre ikke flere ledige plasser for salgsboder, men du kan sette deg på venteliste for å se om det blir noen ledige plasser.

Nobl inviterer i samarbeid med Hundholmen byutvikling til Barnas gjenbruksmarked lørdag 23. september i Jakhelln Brygge i Torvgata 2. Det vil være godt merket til inngangen for arrangementet, som er samme inngang som tidligere Sydøst.

Det blir kafé i regi av Bamse B med salg av vafler, kake, kaffe og hjemmelaget ripssaft fra Hunstad. Kom gjerne innom for en kaffe og støtte Bamse B sitt arbeid.

Du kan lese mer om Bamse B her.  

Nobl samarbeider også med arbeids- og inkluderingsbedriften FREM om dette arrangementet, som i forbindelse med gjenbruksuka vil fremme satsingen Grønn IT-prosjektet. Her kan du få muligheten til å kjøpe brukt og velfungerende IKT-utstyr.

Om Barnas gjenbruksmarked

Ta med deg leker, sportsutstyr og klær og selg i stedet for å kaste. Og er du på utkikk etter nye leker eller klær, kan du gjøre gjenbrukskupp denne dagen.

Det er i forbindelse med avviklingen av Gjenbruksuka i Salten at Nobl og Hundholmen byutvikling ønsker å være med å bidra med bærekraftige tiltak og samtidig skape liv i sentrum ved Jakhelln brygge. Det ønsker vi å gjøre ved å legge til rette for at barn kan få selge og kjøpe brukte leker og klær.

Vi inviterer alle barn til å melde seg på med egen stand, hvor de kan selge leker, sportsutstyr og klær eller komme og gjøre noen gode bruktkupp på standene. Vi skal tilrettelegge med telt og bord til standene og det er gratis for alle barn å delta.

Det er lurt å melde seg på så tidlig som mulig for å være sikret plass. Ta gjerne med en venn og stå sammen og selge. Det eneste vi stiller krav til på stand, er at barn under 12 år har med seg en voksen som kan bistå dem. I tillegg må de ha muligheten for å ta betaling via vipps eller kort.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.