Gå til hovedinnhold

Selg klær og leker på Barnas gjenbruksmarked

Kjøp og selg leker, sportsutstyr og klær på Barnas gjenbruksmarked

  • Sted: City Nord
  • Dato: 21. september 2024
  • Når: 12:00
  • Pris Gratis

City Nord og Nobl inviterer til Barnas gjenbruksmarked lørdag 21. september på City Nord, nærmere bestemt i området rett utenfor hovedinngangen.

Om Barnas gjenbruksmarked

Ta med deg leker, sportsutstyr og klær og selg i stedet for å kaste. Og er du på utkikk etter nye leker eller klær, kan du gjøre gjenbrukskupp denne dagen.

Det er i forbindelse med avviklingen av Gjenbruksuka i Salten at Nobl og City Nord ønsker å være med å bidra med bærekraftige tiltak og samtidig skape liv utenfor kjøpesenteret. Det ønsker vi å gjøre ved å legge til rette for at barn kan få selge og kjøpe brukte leker og klær.

Vi inviterer alle barn til å melde seg på med egen stand, hvor de kan selge leker, sportsutstyr og klær eller komme og gjøre noen gode bruktkupp på standene. Vi skal tilrettelegge med bord til standene og det er gratis for alle barn å delta.

Det er lurt å melde seg på så tidlig som mulig for å være sikret plass. Ta gjerne med en venn og stå sammen og selge. Det eneste vi stiller krav til på stand, er at barn under 12 år har med seg en voksen som kan bistå dem. I tillegg må de ha muligheten for å ta betaling via vipps eller kort.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.