Gå til hovedinnhold

Ny i styret eller trenger du å oppdatere deg på styrerrollen?

Er du ny i styret eller har du behov for å friske opp kunnskapen om styrevervet i et boligselskap? Nobl inviterer til vårt populære kurs «Ny i styret», hvor du enten kan velge fysisk kurs 12. september eller ta kurset digitalt 13. september.

  • Sted: Quality Hotel Ramsalt
  • Dato: 13. september 2023
  • Når: 18:00
  • Pris: 500 kroner

Å være styremedlem i et borettslag eller sameie er både interessant og givende, men vervet innebærer også mange plikter og et stort ansvar som det er viktig at du får en god oversikt over.

Ved å delta på Ny i styre-kurset vil du få et innblikk i hva som forventes av deg som sitter i et styre og en oversikt over dine ansvarsområder og plikter som styremedlem. Vi vil gjøre deg rustet til å få oversikt og enkelt kunne ta for deg styrets oppgaver. Du får kunnskap, råd og tips om hvem som gjør hva, hvilke rapportrutiner som gjelder, og ellers hva som kan være vært å tenke på for best mulig drift av laget.

Ny i styret er vårt mest populære kurs og vår erfaring er at disse kursene bidrar til gode diskusjoner som vil gjøre deg styrket i rollen som medlem i boligselskapets styre. På kurset vil vi blant annet gjennomgå følgene tema:

Styrets rolle og arbeid
Nobls rolle overfor boligselskapene
Lover og vedtekter om styrearbeidet
Regnskapets plass i styrearbeid
Kursansvarlig:
Karen Omnes, Nobl-advokat og Simen Benonisen, Forvaltningsrådgiver

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.