Gå til hovedinnhold

Nobl søker driftsleder til Nobl utleie

Er du initiativrik, «handy», opptatt av å skape resultater, liker å omgås mennesker og ikke er redd for å ta i et tak når det er behov for det? Kunne du tenke deg å ta ansvar for utleie, drift og vedlikehold av våre om lag 100 utleieboliger i Bodø? Ja, da er det kanskje nettopp deg vi leter etter som driftsleder for Nobl utleie.

Om boligbyggelaget Nobl

Boligbyggelaget Nobl har bygget og forvaltet boliger for våre medlemmer helt siden 1946. Med vår lange erfaring og solide kompetanse gir vi deg den tryggheten du trenger i hverdagen og i hjemmet ditt gjennom smart forvaltning, nyttige tjenester og personlig rådgivning. Nobl eies av 19.000 medlemmer og har kunder fra Andøy i nord til Sandnessjøen i sør.

Vår kjernevirksomhet er å BYGGE boliger samt TRYGGE boligverdiene i form av forvaltning. I dag er vi en solid bedrift med over 40 ansatte. I tillegg forvalter vi nesten 100 utleieboliger gjennom Nobl boligstiftelse.

Vi trenger en dyktig og motivert medarbeider for å oppnå vår visjon om å levere den beste bolig- og kundeopplevelsen til våre medlemmer som leier. Er det DEG vi leter etter?

Om stillingen og deg

Vi ser etter en driftsleder som ønsker å utfordre seg selv i en bred og sammensatt rolle for Nobl utleie. Her vil du gjøre alt fra å administrere våre utleieboliger, ha tett dialog med våre leietakere og bistå med enkle reparasjoner og vedlikehold i våre utleieboliger. I Nobl er vi opptatt av å ta godt vare på våre boliger, som innebærer gode bærekraftige løsninger for å gi gode hjem til våre leietakere. Du er derfor opptatt av å ivareta en god plan for kontinuerlige vedlikeholdstiltak i våre utleieboliger.

Vi søker deg som er praktisk og teknisk anlagt og som ikke ser mørkt på å skifte ut en dørlås eller utføre enkle maleoppdrag. I våre utleieboliger har vi leietakere fra mange ulike nasjoner og du liker derfor å kommunisere med alle typer mennesker.

Som person er du selvstendig, effektiv og nøyaktig. Du er kundeorientert, serviceinnstilt og har gode samarbeidsevner. Du behersker hektiske perioder i løpet av året, arbeider strukturert og trives med å holde oversikt.

Hva kan vi tilby deg?

I Nobl er vi om lag 45 ansatte ved våre kontor i Bodø og Svolvær og vi kan trygt si at vi har et godt og sprekt arbeidsmiljø, med både høy arbeidsmoral, men hvor også latteren sitter løst.

Vi er en kompetansebedrift med et spredt fagfelt innenfor alt fra medlemsservice og forvaltning av eiendommer til regnskap og juridisk bistand. Hos oss er den gode kollegaen aldri langt unna for å hjelpe deg om du står fast, for vi tror på at vi sammen gjør hverandre enda bedre!

Hos oss får du gode pensjonsordninger og konkurransedyktig lønn. Vi har høy fleksibilitet og frihet under ansvar. Vi har et aktivt bedriftsidrettslag og mange sosiale møteplasser i løpet av året.

Vi holder til i flotte lokaler i Jakhelln Brygge i Bodø sentrum og har tilgang til det vi vil hevde er byens beste personalrestaurant.

For mer informasjon om stillingen, kontakt administrerende direktør Mona Liss Paulsen på e-post mlp@nobl.no eller telefon 416 39 700.

 

 

 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.