Gå til hovedinnhold

Frokostmøte med Nobl i Bodø: Lønn- og ansettelsesforhold

Utbetaler styret lønn til ansatte etter tillitsvalgte? Har boligselskapet ansatte som vaktmester eller renholder? Det er mange lover og regler knyttet til lønn- og ansettelsesforhold det er viktig at styret kjenner til. Vi gir deg de viktigste punktene på Frokostmøte med Nobl.

  • Sted: Nobl, Jakhelln brygge, Torvgata 2, 4 etg.
  • Dato: 19. mars 2024
  • Når: 08:15
  • Pris Gratis
  • Servering Enkel frokost

De aller fleste borettslag og sameier har en eller annen form for lønnsutbetaling i løpet av ett år. Det kan være alt ifra en beboer som tar på seg plenklipping eller maling av fellesområdene, til mer faste oppgaver som trappevask eller vaktmestertjenester. Uansett om omfanget er stort eller lite, er loven lik for alle.

På Frokostmøte med Nobl vil vi gå igjennom de viktigste oppgavene dere trenger å forholde dere til for å følge lover og regler knyttet til lønn- og ansettelsesforhold og hvordan dere jobber med temaene i Portalen:

·  Ansettelse og ansettelseskontrakt

·  Lønnsgrunnlag – timelister, kjøregodtgjørelse etc.

·  Utbetaling lønn og feriepenger

·  Yrkesskadeforsikring

·  Timeregistrering på vaktmesterportalen

·  Styrehonorarskjema

·  Lovkrav

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.