Gå til hovedinnhold

Frokostmøte med Nobl i Svolvær – hvordan jobbe enda bedre med Portalen

  • Sted: Nobls lokaler i Skolegata 6, 8300 Svolvær
  • Dato: 18. januar 2024
  • Når: 08:00
  • Pris Gratis
  • Servering Enkel frokost

Nobl ser behovet for å etablere gode møteplasser med aktuelle tema gjennom hele året for å holde styrene oppdaterte til enhver tid. Det skal vi blant annet gjøre gjennom å arrangere jevnlige frokostmøter i løpet av året.

Nobl inviterer til det første frokostmøtet allerede 23. januar og her vil styrene få en grundigere innføring i hvordan de kan jobbe enda smartere med Portalen.

Gjennom Portalen får styret tilgang til all relevant informasjon på ett sted. Du kan blant annet attestere alle fakturaer, booke møter, kommunisere med beboere og utvikle rapporter. I tillegg er dette styrets bibliotek hvor du kan lagre alt av dokumenter. Men det er ikke alle som kjenner like godt til alle funksjonene i Portalen. På frokostmøtet 23. januar vil vi gi deg en innføring i hva som ligger av muligheter og løsninger for å forenkle styrehverdagen, hvor vi spesielt vektlegger hvordan du kan jobbe med styremøter og årsoppgjøret i Portalen.

Det vil også bli muligheter for å stille spørsmål om Portalen.

Frokostmøtene vil bli avholdt i Nobl lokaler og er gratis for alle å delta på.

Vi serverer en enkel frokost fra klokken 08.00 og starter selve møtet 08.15. Vi planlegger å være ferdig til senest 09.00, slik at alle skal kunne rekke tilbake på jobb innen rimelig tid på morgenen.

 

 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.