Gå til hovedinnhold
Nobl utleie

Stor tilfredshet med Nobl Utleie

Beboerne i Nobls utleieboliger er i stor grad tilfredse med boligen sin og mange setter stor pris på at Nobl nå har fått en egen driftsleder som sørger for at våre utleieboliger blir godt ivaretatt.

Publisert: 4. juli 2024

Det viser en undersøkelse Nobl har gjennomført blant beboerne i våre om lag 100 utleieenheter i Bodø. Det er andre året Nobl gjennomfører beboerundersøkelse og tilfredsheten har hatt en økning det siste året. Spesielt innenfor uteområdet og fellesarealene som oppleves som mer ryddig og velstelte. Det er nok mye takket være at Nobl har fått på plass en driftsleder for våre utleieboliger, Bjørn-Rune Nøstdahl. Han har siden oppstart i mai i fjor jobbet spesielt mye med å få ryddet nettopp fellesarealene både ute og inne.

– For meg er det aller viktigste at beboerne skal trives i våre utleieboliger. Dersom det ligger søppel og flyter utendørs og det er rot i fellesarealene, bidrar ikke det til et godt bomiljø. Derfor har jeg prioritert å jobbe med å etablere gode rutiner for å holdeorden i våre boliger. Da er det gledelig å se at beboerne setter pris på disse tiltakene, sier Nøstdahl.

Stor grad av tilfredshet

Nobl er en profesjonell aktør innenfor utleie av boliger. Hos oss skal leietakerne være trygge på at dersom det oppstår et problem med utleieboligen, så gjør vi det vi kan for å hjelpe så raskt som mulig. Noe leietakerne ser ut til å være enige i. På spørsmål om tilgjengelighet skårer Nobl høyt på tilfredsheten hos våre leietakere. De setter dessuten pris på hjelpen de får fra Nobl Utleie. I tillegg er det stor grad av trivsel i Nobl-boligene og beboerne mener leilighetene er godt vedlikeholdte.

At Nobl har ansatt en egen driftsleder, som er leietakernes faste kontaktpunkt og raskt er på pletten for å fikse opp dersom noe ikke fungerer som det skal, er noe mange setter pris på.

Flere av tilbakemeldingene i årets undersøkelse er rettet mot nettopp Bjørn-Runes tilstedeværelse. Her er hva to av beboerne skriver:

«Er svært fornøyd med vaktmestertjenesten og kontakten med Nobl sin representant.»

«En ting som skiller seg ut er all hjelpen fra Bjørn Rune Nøstdahl. Han har virkelig stått på og hjulpet oss med veldig mye, så jeg anbefaler NOBL til alle jeg kjenner som er på utkikk etter leilighet. :)»

Alle kan leie hos Nobl

Er du på jakt etter bolig å leie? Visste du at alle som ønsker å leie en bolig hos Nobl Utleie er hjertelig velkommen til å søke? Det eneste kravet vi stiller er at du må være medlem så lenge du leier hos oss.

Sjekk ut våre ledige boliger på https://www.nobl.no/nobl-utleie/

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.