Gå til hovedinnhold
Nyheter

Ny medlemsfordel – Nå får du medlemsrabatt på kjøp av nybil hos Sulland Bodø

Går du med planer om å kjøpe ny bil? Nå har Nobl reforhandlet medlemsavtalen med Sulland Bodø som gir deg hele seks prosent rabatt på kjøp av ny bil!

 

Publisert: 22. februar 2024

Selger Frida Bakkegård Olsen og daglig leder Henning Arnesen hos Sulland Bodø er klare for å gi Nobl-medlemmer en hyggelig bilhandel.

Å kjøpe bil er etter bolig den kanskje mest kostbare investeringen du gjør. Da er gode avtaler viktig for å få presset prisen mest mulig. Derfor er Nobl veldig fornøyde med å kunne lansere vår reforhandlede avtale med Sulland Bodø som gir deg som Nobl-medlem hele 6 prosent rabatt på nybilkjøpet ditt. Det kan utgjøre enorme besparelser på sluttregningen.

– En nybil koster i snitt 600.000 kroner hos oss. Med 6 prosent rabatt blir det 36.000 kroner i avslag, sier daglig leder i Sulland Bodø, Henning Arnesen.

Medlemskampanjer

Sulland Bodø forhandler tre bilmerker i Bodø, Škoda, Volkswagen og Audi og rabatten vil gjelde for alle tre merkene og alle biltyper bortsett fra Škoda Enyaq Coupe. Rabatten kan ikke kombineres med eventuelle andre kampanjetilbud.

I tillegg til fast rabattert pris på nybil, vil det også kunne vanke andre medlemsfordeler i løpet av året.

– Allerede 14. mars vil vi invitere til kundekveld. Vi starter med litt enkel servering til de som har meldt seg på og så skal vi gå gjennom temaer som lading av el-bil, service og vedlikehold, muligheter med bilens infotainment og generelle spørsmål man måtte ha om elbil.  I tillegg kommer Bodø Energi for å fortelle om lading og hva man bør tenke på. Her vil det være mye nyttig informasjon for de som har elbil eller vurderer å skaffe seg elbil, sier Arnesen.

Det vil komme egen invitasjon til Nobl-medlemmer til denne kundekvelden.

I tillegg kjøres det ofte kampanjer fra Sulland Bodø som medlemmene kan nyte godt av. Henning Arnesen oppfordrer Nobl-medlemmene til å følge med på nyhetsbrevene for hvilke tilbud som dukker opp.

Meget god avtale

Direktør for forvaltning og kundekontakt i Nobl, Jan Braastad, er veldig glad for den nye medlemsfordelen som er signert med Sulland Bodø.

– Å ha bilbransjen med i fordelsprogrammet, er veldig viktig for oss og i Sulland Bodø har vi en sterk god lokal merkevare som vi lett står sammen med. Her får medlemmene tilgang til hele tre solide bilmerker med Volkswagen, Škoda og Audi og det er en generøs rabatt Nobl-medlemmene får tilgang til. Her kan det være mye penger å spare på et medlemskap til 350 kroner i året, påpeker Jan Braastad.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.