Gå til hovedinnhold
Nyheter Medlem

Ny medlemsfordel: Bodø Glass & Ramme

Her kommer en gladnyhet til alle våre medlemmer i Salten og Lofoten. Nå får du som Nobl-medlem rabatterte priser hos Bodø Glass & Ramme.

 

Ørjan Tjervaag og Stefan Andersson med ett av de mest populære produktene for tiden hos Bodø Glass & Ramme - glassrekkverk.

Har du planer om å skifte ut det gamle rekkverket med et nytt og moderne glassrekkverk? Drømmer du om en skreddersydd dusjløsning på badet eller glassplate over kjøkkenbenken? Eller ønsker du å bygge en hagestue eller glasse inn balkongen din?

Da har vi en skikkelig god nyhet å komme med.

Nobl har inngått et samarbeid med Bodø Glass & Ramme som gir deg som medlem gode rabatter på de mest populære glassproduktene til privatmarkedet. Så nå kan du få spesialtilpassede glassprodukter til hjemmet til Nobl-pris.

– Vi lager alt på mål – slik at det blir spesialtilpasset hver enkelt kunde. Og vi kommer alltid og tar målene slik at kunden skal føle seg trygg på at jobben blir utført riktig, forteller daglig leder Ørjan Tjervaag.

Og det trenger ikke koste skjorta å få skreddersydde løsninger til hjemmet. Ifølge Kristin Veronica Sæthre blir kundene ofte overrasket når hun regner ut pris på en spesialbestilling.

Her er en kundetilpasset dusj fra Bodø Glass & Ramme.

– Vi er definitivt konkurransedyktig og kunden kan ofte komme rimeligere ut ved for eksempel å spesialbestille glassvegger til dusjen enn å kjøpe ferdig kabinett, forteller hun.

Og med Nobl-rabatten på toppen, blir det enda billigere å handle hos Bodø Glass & Ramme.

For Nobl-medlemmene vil rabatten variere fra 10 til 20 prosent og det er viktig at du som medlem viser frem medlemsbeviset når du handler for å få rabatten.

Solid og lokal aktør

Bodø Glass & ramme er en solid bedrift som har levert tjenester til det profesjonelle og private markedet helt siden 1981. De er miljøfyrtårnsertifiserte og glass og aluminium produserer av miljøvennlige råvarer. For Nobl er det viktig å tilby medlemsfordeler fra seriøse bedrifter med høy kvalitet på tjenestene og som er opptatt av bærekraft. Leder for forvaltning og kundekontakt i Nobl, Jan Braastad mener Bodø Glass & Ramme er en viktig og god medlemsfordel for Nobl.

– De er en lokal og solid aktør som har vært her i mange år og et viktig tilskudd i vårt fordelsprogram. Derfor er vi veldig glade for å kunne presentere Bodø Glas og Ramme til medlemmene våre og at dette er en fordel som medlemmer i Salten og Lofoten kan nyte godt av, sier Braastad.

Jan Braastad i Nobl og Ørjan Tjervaag signerer avtalen som gir Nobl-medlemmer rabatter hos Bodø Glass & Ramme.

– Nobl har en stor medlemsmasse med 9500 beboere og totalt mer enn 19500 medlemmer. Det er medlemmer som vi ønsker å nå ut til med gode priser på våre tjenester, så vi er også fornøyde med å ha denne avtalen på plass, supplerer Ørjan Tjervaag i Bodø Glass & Ramme.

Selv om glassmesterbedriften i dag ikke har lokaler i Lofoten, så er det noe Bodø Glass & Ramme jobber med å etablere. Enn så lenge har de ifølge Tjervaag så mange oppdrag i Lofoten at de ofte er der.

– Vi er medlem i glass- og fasadeforeningen og har igjennom dem alle forsikringssaker, både i Salten og i Lofoten. Vi er derfor ofte på oppdrag i Lofoten, også utenom forsikringssakene. Så kunder i Lofoten må bare ta kontakt, så avtaler vi befaring.

Et annet populært produkt er glassvegger over kjøkkenbenken. Disse kan du få i vanlig gjennomsiktig glass og ulike typer farget glass. Eller kanskje du heller vil glasse inn favorittbilde ditt?

Gode priser til boligselskapene

Selv om avtalen i utgangspunktet gjelder for medlemmer i Nobl, vil også boligselskapene forvaltet av Nobl kunne nyte godt av gode rabatter.

– Det er bare å ta kontakt dersom et borettslag eller sameie har oppdrag de ønsker at vi skal se på, så skal vi regne ut en god Nobl-pris også til boligselskapene, sier Tjervaag.

Det gjelder ikke bare på nye produkter, men kanskje vel så viktig dersom man har et vindu som er skadet eller et ødelagt glass i rekkverket.

– Ofte kan det være billigere å sjekke med oss hva det koster å reparere enn å bruke egenandelen på forsikringen. Det gjelder for så vidt både for boligselskapene og privatpersoner, sier Stefan Andersson.

 

 

 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.