Gå til hovedinnhold
Boligforvaltning

Ny forvaltningsrådgiver i Nobl

Hils på vår rykende ferske forvaltningsrådgiver, Tobias Pettersen (30) fra Bodø.

Publisert: 21. juni 2024

Tobias er utdannet siviløkonom fra Nord universitet og kom fra stillingen som besetningsplanlegger i Widerøe hvor han har vært de siste to årene. Tobias hadde sin første arbeidsdag i Nobl onsdag 12. juni og etter vel en uke i ny jobb er han overbevisst om at han har valgt riktig vei i karrieren sin.

– Jeg ønsket mer utfordrende arbeidsoppgaver der jeg får brukt utdannelsen min i større grad enn det jeg fikk i Widerøe, hvor jobben var å sette opp timeplanen til besetningen på flyene. Det får jeg her i Nobl, hvor jobben min mye vil gå ut på å forvalte verdiene til boligselskapene på en god måte.

– Hva er ditt inntrykk av Nobl etter en uke i ny jobb?

– Det viktigste inntrykket så langt er at Nobl er en seriøs og god aktør. Det er også veldig fine folk som jobber her og jeg kan allerede se at det er et godt arbeidsmiljø i Nobl.

Etter et par uker med grundig opplæring i alt av systemer skal Tobias i neste uke smått starte jobben med sin egen kundeportefølje. Det ser 30-åringen frem til.

– Hva kan styrene i boligselskapene forvente av deg som rådgiver?

– De får en engasjert og lærevillig person som har et stort ønske om å utvikle seg sammen med kundene. Ettersom jeg er økonomiutdannet, er jeg også opptatt av å finne gode økonomiske løsninger for styrene.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.