Gå til hovedinnhold
Boligforvaltning Nobl-skolen

Nobl lanserer nytt gratis tilbud til våre forvaltningskunder

Nobl skal bidra til å gi styrene de beste verktøyene i hverdagen. Nå lanserer vi et helt nytt gratis konsept med frokostmøter for å dele relevant og viktig informasjon samt etablere en møteplass for styrene.

Nobl Forvaltning med denne blide gjengen med øverst fra venstre Anders Åvangen, Simen Nilsen Benonisen, Robin Nilssen, Jan Braastad, Elisabeth Eide Nilsen, Jeanette Schau Tangstad og Aud Elin Jensen er opptatt av å gi styrene i boligselskapene en best mulig hverdag. Nå vil de i samarbeid med de andre avdelingene i Nobl invitere til jevnlige frokostmøter om aktuelle tema.

– Vi ser behovet for å etablere gode møteplasser med aktuelle tema gjennom hele året for å holde styrene oppdaterte til enhver tid. Det utvikles stadig nye verktøy og tjenester som er viktige for styret å bli kjent med og som vil være aktuelt å ta opp på våre frokostmøter. Så er det dagsaktuelle temaer, som for eksempel strømpriser, renteøkninger og rapporteringer, som vil kunne være aktuelle gjennom året, forklarer leder for forvaltning og kundekontakt i Nobl, Jan Braastad.

Nobl inviterer til det første frokostmøtet allerede 23. januar og her vil styrene få en grundigere innføring i hvordan de kan jobbe enda smartere med Portalen.

Les mer og meld deg på Frokostmøte med Nobl

– Her vil vi gi deltakerne en innføring i hva som ligger av muligheter og løsninger for å enkle styrehverdagen, hvor vi spesielt vektlegger styremøter og årsoppgjøret, sier teamkoordinator for rådgiverne i forvaltningsavdelingen, Simen Benonisen.

Frokostmøtene vil bli avholdt i Nobl lokaler og er gratis for alle å delta på.

– Vi serverer en enkel frokost fra klokken 08.00 og starter selve møtet 08.15. Tanken er at vi holder på til senest 09.00 slik at alle skal kunne rekke tilbake på jobb innen rimelig tid på morgenen. Vi håper også at disse frokostmøtene kan bli en viktig møteplass for styrene slik After work har blitt, sier Simen Benonisen.

Til nå har Nobl planlagt fem frokostmøter hvor både prosjektavdelingen, kundesenteret, advokatene og forvaltningsavdelingen bidrar med følgende tema:

·       Portalen

·       Lønn- og ansettelsesforhold

·       Dugnad

·       Eierskifte, forkjøpsrett og bruksoverlating

·       Fordelingsnøkkel og innkreving av felleskostnader

– Vi jobber nå med å oppdatere kurskalenderen vår for 2024 og tar gjerne imot innspill fra styrene i våre boligselskaper til tema på frokostmøter. Spill gjerne inn forslag til din forvaltningsrådgiver, oppfordrer Simen og Jan i Nobl.

Se oversikt over alle våre planlagte kurs

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.