Gå til hovedinnhold
Boligforvaltning

Husk å signere de nye forretningsføreravtalene

Nå får alle våre kunder den nye forretningsføreravtale i Portalen. Denne må signeres og returneres til Nobl.

Verden har forandret seg og blitt mer digital. Det har også vi i Nobl og dere i styrene blitt. Noe som har resultert i mange nye tjenester og produkter som gjør hverdagen enklere for deg med styreverv.

I vårt digitaliseringsarbeid har vi også børstet støv av forretningsføreravtalene. Vi oppdaget raskt at disse hadde behov for å oppdateres, for å gi deg med styreverv en bedre oversikt over hvilke tjenester og produkter du har tilgang til hos Nobl.

De nye avtalene er en modernisering av den gamle. Innholdet er i stor grad det samme, men hvor vi har forsøkt å synliggjøre på en oversiktlig og bedre måte hvilke tjenester og produkter dere har i dag og hvordan vi kan bistå dere med rådgivning i styrehverdagen. Avtalene er også oppdatert juridisk, slik at disse er i tråd med gjeldende lover og regler.

For at den nye avtalen skal tre i kraft, er det viktig at dere i styret gjennomgår avtalen, signerer denne og sender tilbake til oss.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.