Gå til hovedinnhold
Forvaltning og styret

Nå får styret enda bedre oversikt over regnskapet

Økonomiavdelingen i Nobl har utarbeidet nye rapporter som skal bidra til å holde oversikt over regnskapet til enhver tid.

Businessman analyzing digital financial balance sheet of company working with digital virtual graphic design. Calculating long-term investment financial data icon on touch screen

Dette er rapporter som kundene har etterspurt og som vil være åpen for alle kundene våre.

Rapportene finner du i portalen under meny – økonomi – rapporter, og er følgende;

1.      Driftskonto bank – bevegelser

Rapport for å vise oversikt over alle regnskapsførte innbetalinger og utbetalinger på driftskonto bank.

Styret kan her se hver inn- og utbetaling fra driftskonto fra starten på året frem til i dag. Ønsker man å vite mer om en enkelt inn- eller utbetaling kan man fra rapporten trykke på bilaget i regnskapet for mer informasjon.

 

2.      Løpende kontrakter

Rapport for oversikt over kostnader knyttet til løpende kontrakter.

Rapporten presenterer de ulike regnskapskonti for løpende kontrakter/serviceavtaler med saldo for regnskap og budsjett. Styret kan fra rapporten trykke seg inn på den enkelte regnskapskonto for å se inn- og utbetalinger, og for å se mer informasjon om bilaget.

I tillegg får borettslag en rapport for oversikt over disponible midler (borettslagets likviditet).

 

 

 

 

 

 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.