Gå til hovedinnhold
Nyheter Medlem

Nå blir det nye åtte mil på åtte uker med Nobl

I år som i fjor er Nobl sponsor for Bedriftsidrettens aktivitetskampanje 8NOBLmil på 8 uker. Alle Nobl-medlemmer får delta til halv pris og er med i trekningen av flotte premier – deriblant et gavekort på 15.000 kroner.

 

Administrerende direktør i Nobl, Mona Liss Paulsen og Runar Mellem fra Bedriftsidretten i Nordland håper på et enda større deltakertall enn rekordåret i fjor når 8NOBLmil sparkes i gang 26. februar.

8NOBLmil for bedre folkehelse er en digital konkurranse, der målet er å samle minimum 8 mil (80 kilometer) i løpet av 8 uker. Perioden varer fra uke 9 til og med uke 16, altså fra 26. februar til 22.april.

Siden dette er en virtuell konkurranse kan du utøve aktiviteten når som helst og hvor som helst. Eksempler på aktiviteter du kan gjøre for å registrere kilometer: Gå til jobb, gå til butikken, gå tur med venner, familie eller kolleger, ta en løpetur, gå en skitur, «Walk and talk-møter». Bare husk å starte og stoppe registreringen av aktiviteten, så når du fort målet ditt.

Slik registrerer du deg

Det er fire ulike måter å registrere aktiviteten din på: via Idretten Online appen, Strava, Polarflow eller manuelt på konkurransesiden.

STRAVA anbefales av bedriftsidretten som app, da det er en utrolig enkel og brukervennlig app. For å synkronisere konkurransesiden med en av de tre nevnte appene, klikk på ønsket app og følg instruksjonene. Det er gjort på et øyeblikk. Dette gjør du en gang, og når det er gjort vil aktiviteten automatisk registreres i konkurransen.

Normalt koster det 100 kroner å delta, men alle Nobl-medlemmer får deltakelsen til halv pris og betaler kun 50 kroner for å være med på den åtte uker lange aktivitetskampanjen.

Meld deg på her

Klarer vi ny rekord?

I 2023 aktiviserte 8NOBlmil 400 deltakere, som totalt gikk over 52.000 km. Nå håper både Nobl og Bedriftsidretten på ny deltakerrekord og enda flere kilometer.

– Vi har ikke bare hatt rekorddeltakelse, men engasjementet og samlet distanse har vært helt rått! Totalt har deltakerne samlet hele 52485,24 kilometer i løpet av disse åtte ukene konkurransen har pågått. Det tilsvarer en runde rundt jorden + Norge på langs 5 ganger! Det er imponerende, sa  Runar Mellem i Bedriftsidretten i Nordland etter fjorårets konkurranse, som ble vunnet Ingrid Andreassen fra Svolvær. Nå håper både Runar Mellem og administrerende direktør i Nobl, Mona Liss Paulsen på ny deltakerrekord.

– Jeg oppfordrer alle boligselskaper til å engasjere beboerne til å være med i konkurransen. Det fremmer ikke bare god helse, men er også et bidrag til et godt sosialt miljø i borettslaget eller sameiet, sier administrerende direktør i Nobl, Mona Liss Paulsen.

Videre oppfordrer hun også medlemmene som ikke er beboer i et borettslag eller sameie om å bli med på konkurransen.

– Som Nobl-medlem betaler du halv pris for å delta og i tillegg til være i aktivitet når vi nå går mot lysere tider og tilbringer mer tid utendørs, er alle som deltar med i flotte premier, sier Paulsen.

Hvem kan være med?

Alle fra 16 år og oppover kan være med. Utfordre din familie, venner og kolleger. Dere kan også utfordre hverandre til egne mål, og konkurrere internt i familien, vennekretsen eller på arbeidsplassen.

Hvorfor være med?  Du oppfordrer og engasjerer andre til å ta vare på helsen sin, og du viser at hvor enkelt man faktisk kan gjøre det. DU blir en forkjemper for god folkehelse! Du kan også vinne gode premier ved å nå målet. Alle som når målet på 80 kilometer er med i trekningen av flere gode premier.

Meld deg på her

Husk å huke av at du er Nobl-medlem når du melder deg på via lenken her, enten du er beboer i et boligselskap eller bare medlem.

Premier:

• Gavekort sport1 til en verdi av 15.000 kroner levert av Nobl. 

• Et par HOKA sko levert av Run Norge til en maksverdi av 2500 kroner

• Et par HOKA sko levert av Run Norge til en maksverdi av 2500 kroner

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.