Gå til hovedinnhold
Nyheter

La oss lede ditt neste rehabiliteringsprosjekt  

Skal borettslaget eller sameiet oppgradere eller rehabilitere bygningene eller uteområdene? I Nobl Prosjekt har vi ti profesjonelle prosjektledere med bakgrunn innenfor alt fra rør og elkraft til tømrer, møbelsnekker og sivilingeniører som kan styre prosjektet i ditt boligselskap fra begynnelse til slutt.

Å sette i gang rehabiliteringsprosjekter krever mye arbeid både i planleggingen og gjennomføringen. Mange styremedlemmer kjenner ansvaret tynge. Det er ikke rart, for det er et stort ansvar styret tar på vegne av beboerne i borettslaget eller sameiet.

Det skal både kartlegges hva som må utbredes og hvordan det bør gjøres. For å oppnå lavest mulig pris, er det viktig å hente inn tilbud fra flere leverandører. Det kan være vanskelig å skille leverandørene fra hverandre og vite om tilbudene dere mottar svarer godt på oppgaven.

I denne prosessen er det også viktig å tenke fremtidig vedlikeholdsbehov. Er det for eksempel lurt å etterisolere når bordkledningen skal byttes? Er det fremtidige krav fra myndighetene man bør ta hensyn til? En slik sammenheng vil en profesjonell prosjektleder kunne se, og vil sette opp en langsiktig plan for rehabilitering for å unngå unødvendig ekstraarbeid.

Å engasjere en profesjonell prosjektleder fra Nobl gir styret verdifull avlastning, og ikke minst hjelp for å sikre at jobben blir gjort på en best mulig måte.

Våre prosjektledere er grundig satt sammen basert på bakgrunn og kompetanse for å gi styrene et bredt og godt fagmiljø å lene seg på.

Hva kan vi hjelpe dere med?

Ingen oppgaver er for store eller små. Våre prosjektledere kan hjelpe til med alt fra mindre prosjekter som bytte av rekkverk, el-billadeanlegg eller nye ytterdører til store og omfattende rehabiliteringsprosjekter. Er boligselskapet nysgjerrig på om det kan lønne seg å installere solcelleanlegg i forbindelse med takbytte, kan dette kartlegges. Det viktigste for oss er å hjelpe dere med å treffe de riktige valgene.

Hvordan fungerer innleie av prosjektleder?

Før oppstart av prosjektet

Vi kommer på befaring til boligselskapet hvor vi sammen med styret utreder hvilke tiltak som er nødvendig og lager en tilbudsforespørsel som skal sendes ut til aktuelle Entreprenører.

I samarbeid med styret vurderer vi tilbudene som kommer inn, avklarer detaljer i tilbudsfasen og gjennomfører eventuelle forhandlinger før en endelig avtale er klar for signering.

Er det et søknadspliktig tiltak, kan vi bistå med dette.

I denne fasen vil vi også vurdere om prosjektet kan søke om offentlige støttemidler – Enova har blant annet opprettet egne støtteordninger kun for borettslag og sameier.

Gjennomføring av prosjektet

• Under gjennomføringen vil vi kontinuerlig følge opp prosjektet med leverandørene og påse at leveransen er i henhold til avtalen, både det byggetekniske og det økonomiske

• Vi påser at prosjektet er i henhold til HMS- krav og gjennomfører vernerunder på byggeplassen

Ved prosjektslutt gjennomfører vi en overtagelse med styret og entreprenør, og sikrer at alle er fornøyde med resultatet av prosjektet.

 

 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.