Gå til hovedinnhold
Nyheter Beboer

Har du fått endret mottaker på faktura for felleskostnader?  

Enkelte beboere opplever at fakturaen for felleskostnadene nå er sendt til medeier og ikke den som tidligere mottok fakturaen. I denne artikkelen forklarer vi hvorfor dette skjer, og hva du kan gjøre for å endre betalingsmottaker.

 

Publisert: 29. februar 2024

Det er finansnæringens infrastrukturselskap, Bits, som har besluttet å innføre eFaktura 2.0 (Ja-Takk-Til-Alle) og sanere den gamle eFaktura tjenesten (Ja-Takk-Til-Bestemte).

På grunn av endringen hos bankene vil noen av våre kunder kunne oppleve at e-Fakturaavtaler som tidligere har vært på en av eierne av boligen har endret seg slik at krav for felleskostnader fra 1. mars sendes til den andre eieren.

Dersom en bolig har to eiere, hvor den ene eieren står som betalingsmottaker på fakturaen, men den andre faktisk har betalt med en eFaktura i den forrige løsningen, vil det fra 1. mars være betalingsmottakeren som vil motta fakturaen, og ikke personen som har hatt den gamle avtalen. Dersom du ønsker å endre på dette, kan du enkelt gjøre dette ved å kontakte Nobl på Reskontro@nobl.no eller telefon 75 50 67 00. Vi kan da endre på hvem som står som hovedbetaler av felleskostnadene.

Dersom du har spørsmål om e-Faktura eller Avtalegiro – ta kontakt med banken din.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.