Gå til hovedinnhold
Medlem Idé og inspirasjon

Eksklusivt tilbud fra Mamor boligstyling til kjøpere i Kvartal 3

Trenger du hjelp til å finne farger og style din nye bolig i Kvartal 3? Eller vil du ha boligstyling for å selge din nåværende bolig? Alle Nobl-medlemmer har rabatterte priser hos Mamor boligstyling.

Du som har kjøpt eller vurderer å kjøpe bolig i Kvartal 3, skal mest sannsynlig både selge nåværende bolig og innrede din helt splitter nye leilighet. Da kan det være lurt å tenke både boligstyling før salg, men ikke minst bruke litt tid på å planlegge din nye drømmebolig. Ifølge Marthe Gratland Hansen i Mamor boligstyling er det ikke alltid man trenger å gjøre store forandringer for å skape et mer harmonisk hjem.

– Det kan imidlertid være lurt å få noen andre inn som kan se på hvordan du kan innrede ditt nye hjem. De fleste som kjøper seg leilighet i Kvartal 3 flytter mest sannsynlig fra en større bolig til en mindre leilighet. Da må man også tenke annerledes når leiligheten skal møbleres. Jeg kan komme hjem til kunden og sammen kan vi se på både møbleringen, hva man eventuelt kan supplere med og ikke minst sette sammen farger som harmonerer med møbler og øvrig interiør, sier Marthe Gratland Hansen.

Eget tilbud til kjøpere i Kvartal 3

Prisen for en slik idémyldingstime ligger normalt på 2500 kroner, men med Nobl-rabatt får du den til 2250 kroner.

– Men til kundene i Kvartal 3 har vi laget en egen pakkeløsning hvor de som ønsker både veiledningstime og idemyldringstime kan få en pakkepris på 3.990 kroner. Dersom kunden etter veiledningstimen ønsker mer hjelp fra oss i form av boligstyling, så betaler de ikke for veiledningstimen, forteller Marthe Gratland Hansen.

­Det er ikke bare hjelp til å innrede din nye bolig Marthe kan hjelpe med. Hun og mannen Morten Rånes Hansen har stylet flere titalls boliger de siste årene i Bodø og omegn før salg. Og i et litt utfordrende boligmarked, er det ekstra viktig å skille seg ut ifølge de to. Så skal du selge din nåværende bolig for å flytte til Kvartal 3, kan det være lurt å tenke boligstyling som en viktig investering i sluttresultatet.

– Skal du selge bolig og er opptatt av pris og et raskt salg, er det viktig å skille seg ut i mengden. Både for å få flest mulig på visning og få vist frem potensialet i boligen. Da er styling av boligen et godt grep for å lykkes, sier Marthe Gratland Hansen og Morten Rånes Hansen.

Når Marthe kommer inn i en bolig som skal styles ser hun alltid etter potensialet som ligger i prosjektet. Ofte anbefaler hun kundene å male opp vegger for å løfte inntrykket og hvor hun gjerne kommer med fargeanbefalinger.  Men det viktigste arbeidet gjør ofte eieren selv i form av ommøblering og ikke minst nedmøblering.

– Det er kanskje det viktigste. For veldig ofte er boligene overmøblert og før vi kommer inn og styler må mye ut.

– Hvorfor er det så viktig med boligstyling?

– 98 prosent av alle som går på finn.no ser på bildene først og her danner de seg gjerne et inntrykk om de kommer på visning eller ikke. Jeg vil påstå vi nesten kan garantere et konkurransefortrinn med boligstyling, spesielt i nedgangsmarkedet i markedet hvor det er viktig å skille seg ut i mengden. Har du fire like boliger som skal selges og en av disse har stylet, har det en klar fordel, tilføyer Morten.

Bestill styling før megler

– Hvordan skal kjøpere i Kvartal 3 gå frem for å gjøre en avtale med dere?

– De tar kontakt med oss via skjema på nettsiden vår for å booke en interiørveiledningstime og opplyser da om at de er Nobl-medlem. Der ser vi omfanget av behovet og om vi anbefaler full styling, delvis styling eller bare kommer med råd om hva kunden kan gjøre for å style boligen riktig.

Paret foreller at de alltid planlegger styling av boligen to dager før fotografering. Deretter er det ifølge de to viktig at bildene kommer ut på nett så snart som mulig for å få lengst mulig levetid av stylingen.

– I avtalen med oss inngår det totalt leie av møbler og interiør i fire uker. Da er det viktig å utnytte denne tiden maksimalt.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.