Gå til hovedinnhold
Boligforvaltning Bærekraft

Få gjennomført gratis bærekraftskartlegging i ditt boligselskap

70 selskap har gjennomført bærekraftskartlegging gjennom Nobl, og i mai skal vi i gang med nye kartleggingsrunder. Er deres selskap neste ut?

 

I mai går Nobl i gang med en ny runde med kartlegging av bærekraft i boligselskapene. Det er gratis for boligselskapene å delta, og dere får mulighet til å være med å påvirke fremtidens arbeid for bærekraftige boligselskap.

– Her får boligselskapene er unik og gratis mulighet til å få kartlagt hvor bærekraftig boligselskapet er både med tanke på miljø, økonomisk og sosial bærekraft, sier forvaltningsrådgiver og bærekraftansvarlig i Nobl, Aud Elin Jensen.

Kartlegging av boligselskapet

Arbeidet består av en kartlegging som vil gi boligselskapene viktig og god informasjon om hvordan driften av selskapet er i dag, og hvordan det kan tilrettelegges for å bli mer bærekraftig i fremtiden.

– Denne kartleggingen baserer seg på to spørreundersøkelser, en til beboerne og en til styret. Har boligselskapet vedlikeholdsplan fra Nobl, vil også en rådgiver fra prosjektavdelingen delta i kartleggingen og svare på spørsmål knyttet til boligens tekniske tilstand, forklarer Jensen.

Egen rapport

Som et resultat av denne kartleggingen utarbeider Nobl en rapport, som sier noe om boligselskapets bærekraftige tilstand og det fine med undersøkelsen er at også beboerne får svare og komme med innspill.

– For flere av styrene har nettopp denne kartleggingen gitt viktige tilbakemeldinger fra beboerne som også har resultert i gode tiltak som igjen har resultert i et enda bedre bomiljø, påpeker Aud Elin og minner om at hele kartleggingen er gratis for selskapene å være med på.

I etterkant av spørreundersøkelsene, vil styret bli invitert på møte med Nobl, hvor rapporten og funnene blir presentert.

– Her kan vi sammen komme med forslag til tiltak, for å se hva boligselskapet kan jobbe med å forbedre seg på. Det er det mange boligselskaper som har vært veldig fornøyde med, sier Aud Elin Jensen.

Ønsker du å få gjennomført bærekraftkartlegging i ditt boligselskap? Ta kontakt med din forvaltningsrådgiver.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.