Gå til hovedinnhold
Nyheter

Vellykket generalforsamling i Nobl

Tirsdag 13. juni avviklet Nobl generalforsamling på Quality Hotel Ramsalt.

I år ble det sendt ut innkalling til 189 delegater. Av disse møtte 24 opp til generalforsamlingen tirsdag kveld. I tillegg deltok representanter fra styret, ansatte i Nobl samt et par observatører.

Høy aktivitet i 2022

Tradisjon tro hadde Nobl fått bistand utenfra til å åpne generalforsamlingen med et kunstnerisk innslag. I år var det 16-åringene Kaja og Kristian Nohr som sammen med Sophia Sundklakk fremførte to nydelige versjoner av Gje meg handa di, ven og Er du nord.

Deretter overtok administrerende direktør Mona Liss Paulsen med å gå igjennom fjorårets aktiviteter i Nobl, hvor det har vært høy aktivitet innenfor alle forretningsområdene, men også et mer utfordrende boligmarked som følge av økt rente og dyrere materialkostnader, blant annet på grunn av den pågående krigen i Ukraina.

To innkommende saker

For første gang var årsrapporten laget digitalt og ble i sin helhet gjennomgått av møteleder Eva Karin Busch, uten noen innvendinger fra de stemmeberettigede.

Årsregnskapet og årsmeldingen ble vedtatt av en enstemmig generalforsamling, og delegatene fikk en god innføring i økonomien i Nobl av revisor Kirsti Meidelsen.

I tillegg til behandling av de faste sakene, var det meldt inn to spørsmål til generalforsamlingen som det var ønsket en forklaring på. Det ene var knyttet til Nobls samarbeid med Gunvald Johansen AS i Kvartal 3. Det andre om endringene i regnskapssystemet. Begge ble besvart ut av administrerende direktør Mona Liss Paulsen og svarene kan du lese i sin helhet i protokollen.

Protokoll generalforsamling Nobl 2023

Det ble gjort en endring i det sittende styret, hvor Bente Storfjell gikk ut og Frøydis Grindstein ble valgt inn som nytt styremedlem. I tillegg kom det inn to nye vararepresentanter til styret. Janne Soløy og Liselotte Karlstad gikk ut. Inn kom Monica Skjellstad og Johanna Aadde. Den nye valgkomiteen består av Adelheid Buschmann Kristiansen med vara Eva-Karin Busch, Cathrine Persson med vara Edin Farstad og Christer Eilertsen med vara Thor H. Nilsen.

Nobls miljøpris for 2023 ble også delt ut i forbindelse med generalforsamlingen, og i år gikk prisen til Bodøsjøen borettslag. Prisen er på 50.000 kroner og det var en overrasket og glad Cathrine Persson som mottok prisen på vegne av styret i borettslaget.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.