Gå til hovedinnhold
Nyheter Nobl samfunn

Ta åtte mil med Nobl – vinn gavekort på 15.000

Litt aktivitet i hverdagen har vi alle godt av for å bedre folkehelsen. Derfor var det helt naturlig for Nobl å være sponsor for bedriftsidrettens kampanje 8 mil på åtte uker også i år. Nå inviteres alle Nobl-medlemmer til å delta i konkurransen med Nobl-rabatt. Bli med du også!

Som en del av Nobls strategi, er arbeidet med å finne gode bærekraftige løsninger en viktig del av vårt arbeid. Mange tenker miljø når vi snakker bærekraft, men for oss handler det vel så mye om menneskene. Vi skal ha trygge og gode boliger med et godt bomiljø for alle.

Digital konkurranse

Nobl ønsker å fremme god helse og livskvalitet, både blant våre ansatte og medlemmer. Derfor var det naturlig for oss å si ja til å være hovedsponsor for Nordland Bedriftsidrett sin 8-milskamapnje – 8Noblmil for bedre folkehelse OGSÅ I 2024.

8Noblmil for bedre folkehelse – er en digital konkurranse der målet er å samle minimum 8 mil (80 kilometer) i løpet av 8 uker. Perioden varer fra uke 9 til og med uke 16, altså fra 26. februar til 22.april. Du velger selv om du vil gå, løpe eller gå på ski. Målet er å være i jevnlig aktivitet i denne perioden.

Oppfordrer boligselskapene til å delta!

Selv om det er bedriftsidretten som arrangerer konkurransen er den åpen for alle å delta i. Og dere som er Nobl-medlemmer har fått en svært gunstig rabatt for å delta. Du betaler kun 50 kroner for å registrere deg i konkurransen, mot normalt 100 kroner per deltaker.

– Jeg oppfordrer alle boligselskaper til å engasjere beboerne til å være med i konkurransen. Da kan man samles og lage felles gåturer eller løpeturer og samtidig fremme det sosiale miljøet i borettslaget eller sameiet. Og som et ekstra gode får vi bedre folkehelse, sier administrerende direktør i Nobl, Mona Liss Paulsen.

Videre oppfordrer hun også medlemmene som ikke er beboer i et borettslag eller sameie om å bli med på konkurransen.

– Som Nobl-medlem betaler du halv pris for å delta og i tillegg til være i aktivitet når vi nå går mot lysere tider og tilbringer mer tid utendørs, er alle som deltar med i flotte premier, deriblant et gavekort fra Sport1 på 15.000, sier Paulsen.

Husk å huke av at du er Nobl-medlem når du melder deg på via lenken her, enten du er beboer i et boligselskap eller bare medlem.

Slik registrerer du aktiviteten

For å registrere turene dine går du til konkurransesiden til bedriftsidretten. Her inne kan du registrere aktivitetene på fire ulike måter, enten manuelt eller ved å bruke appen til enten Strava, Polarflow eller Onlineappen. Klikk i så fall på ønsket app inne på siden tilbedriftsidretten og følg instruksjonene. Det er gjort på et øyeblikk. Når du har registrert deg i appen en gang, vil aktiviteten automatisk registreres i konkurransen når du starter ny aktivitet.

Hvordan nå målet?

Siden dette er en virtuell konkurranse kan du utøve aktiviteten når som helst og hvor som helst. Eksempler på aktiviteter du kan gjøre for å registrere kilometer: Gå til jobb, Gå til butikken, Gå tur med venner/familie/kolleger, Ta en løpetur, gå en skitur, «Walk and talk møter». Bare husk å starte og stoppe registreringen av aktiviteten, så når du fort målet ditt.

Hvem kan være med?

Alle fra 16 år og oppover kan være med. Utfordre din familie, venner og kolleger. Dere kan også utfordre hverandre til egne mål, og konkurrere internt i familien, vennekretsen eller på arbeidsplassen.

Hvorfor være med?

Du oppfordrer og engasjerer andre til å ta vare på helsen sin, og du viser at hvor enkelt man faktisk kan gjøre det. DU blir en forkjemper for god folkehelse! Du kan også vinne gode premier ved å nå målet.  Og alle som deltar i konkurransen er med i trekningen om følgende premier:

·         Gavekort Sport1 til en verdi av 15.000 kroner levert av Nobl.

·         Et par HOKA sko levert av Run Norge til en maksverdi av 2500 kroner

·         Et par HOKA sko levert av Run Norge til en maksverdi av 2500 kroner

 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.