Gå til hovedinnhold
Nyheter

Solgt for over 60 millioner på to dager!

Forhåndssalget av Kvartal 3 har fått en god start. I løpet av bare to dager er det solgt totalt åtte leiligheter til en verdi av mer enn 60 millioner. I dag starter salget i det åpne markedet.

Mandag denne uken startet salget av leilighetene i Kvartal 3 til medlemmer i Nobl som hadde meldt forkjøp. Og etter bare to dager var det skrevet kontrakt på åtte av de i alt 58 leilighetene i bygget. Det overrasker meglerne i DNB Eiendom.

– Dette har vært en veldig god start og vi er både glade og litt overrasket over responsen med tanke på situasjonen vi har i boligmarkedet i dag. Det vitner om et godt prosjekt og en tro på at markedet vil endre seg, sier områdeleder i DNB Eiendom Nybygg, Pål Martin Arntzen.

Områdeleder i DNB Eiendom Nybygg, Pål Martin Arntzen. 

Flere hundre på listen

For med flere renteøkninger det siste året, var det med en viss spenning det nye boligprosjekt i Storgata ble lagt ut for salg. Men interessen har vært stor fra prosjektet første gang ble lansert og meglerne i DNB er godt fornøyde med åpningen.

Prosjektmegler for nybolig i DNB, Thomas Normann Johnsen forteller at det var flere hundre som hadde meldt interesse før Kvartal 3 ble lagt ut på forkjøp til medlemmene og det er mange som fortsatt står på listen og er i tenkeboksen.

– Vi har flere som ikke klarte å bestemme seg i henhold til fristen for å benytte forkjøpsretten som vi nå er i dialog med, sier han.

Prosjektmegler for nybolig i DNB, Thomas Normann Johnsen.

Salgsstart i dag

Fra i dag, 8. februar åpner salget av Kvartal 3 ut til alle, og det har vært hektiske timer på morgenkvisten for de to meglerne.

Vi har mange på listen som nå skal kontaktes, så det blir spennende å se de neste dagene hvordan salget går. Men det har uten tvil vært en veldig god start for Kvartal 3, sier de to.

 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.