Gå til hovedinnhold
Beboer

Sikret seg drømmeleiligheten på forkjøp

Fredag morgen var det endelig klart for overtakelse i Reinsletta byggetrinn 2 og de aller første til å overta nøklene til en flunkende ny leilighet var Jenni Viitala (50) og Kjell Arne Fransplass (54). – Dette har vi sett frem til lenge. Her kommer vi til å trives, fastslår paret.

Kjell og Jenni var først ut med å få overta leiligheten i Reinsletta Allé 2 og er storfornøyd med sin nye bolig. Nå gleder de seg bare til å komme ordentlig i hus.

Det har vært full byggeaktivitet på Reinsletta siden sommeren 2020 da første spadetak ble tatt i Reinsletta Allé byggetrinn 1 og 2. Fredag 6. januar var en milepæl for Nobl og de som har kjøpt bolig på Reinsletta. Da sto det siste byggetrinnet klar til overtakelse. Nobl fikk være med da Jenni og Kjell Arne fikk overrakt nøklene til sin drømmeleilighet.

–  En spennende dag og leiligheten er akkurat slik vi hadde sett for oss, sier paret.

Sikret drømmeleiligheten på forkjøp

Jenni og Kjell Arne har siden de flyttet til Bodø for 20 år siden, bodd i enebolig i Hyttebakken med romslig plass og ikke minst fabelaktig utsikt. Da ungene flyttet ut for å studere, begynte lysten på å bo et enklere liv i leilighet å melde seg.

– Vi så på mange av nyboligprosjektene uten at vi helt klarte å finne den rette. For oss var det viktig med tre soverom, både for å ha plass til ungene når de kommer på besøk, men også for å kunne sitte på hjemmekontor. Men i mange av prosjektene vi så på, var det kun mulig å få tre soverom om du tok av oppholdsarealet. Det ønsket ikke vi. I tillegg hadde vi lyst på terrasse som ikke var innglasset. Vi fant begge delene i Reinsletta, forteller Kjell Arne og Jenni.

Drømmeleiligheten fant paret i fjerde etasje med tre gode soverom, stort oppholdsrom og en luftig stor terrasse med flott utsikt – akkurat slik de var vant til i Hyttebakken.

– Ettersom foreldrene mine hadde medlemskap i Nobl tilbake til 1960-tallet som jeg fikk overta, benyttet vi forkjøpsretten for å sikre oss akkurat denne leiligheten. Det er jeg veldig glad for. Etter det jeg forstå var det flere som ønsket denne leiligheten, men vi hadde høyest ansiennitet, forteller Kjell Arne og skuer takknemlig bort på pappa Kjell Fransplass som fikk være med på overleveringen.

Kjell Arne Fransplass sikret seg drømmeleiligheten i Reinsletta 2 takket være pappa Kjell sitt medlemskap i Nobl som 54-åringen fikk overta. Her nyter far og sønn utsikten fra den store terrassen som var en viktig grunn til at Kjell og Jenni til slutt fant drømmeleiligheten på Reinsletta.

– Hva er dere mest fornøyd med?

Foruten at det er tre soverom og stor terrasse, så liker vi beliggenheten veldig godt og at det er luftig med fin utsikt. I tillegg synes jeg det er en stor fordel at det er lavblokkbebyggelse og ikke høyhus, sier paret som trekker frem at de også har fornøyde med Nobl under byggeprosessen.

– Alt har gått på skinner og det har vært god informasjon hele veien.

– Når skal dere flytte inn og ha første natten i nytt hus?

Vi begynner smått i dag, men flyttebilen kommer i neste uke og senga skal være på plass onsdag. Det blir første natten i ny leilighet, sier paret som ikke planlegger noen storstilt feiring av overtakelsen.

– Vi skal ferie med Avatar på kino søndag, med påfølgende middag ute etterpå. Bortsett fra det skal vi ikke feire før vi er kommet oss i hus. Det gleder vi oss stort til, avslutter Kjell Arne og Jenni.

Uteområdet gjenstår

De neste dagene og ukene vil det være stor aktivitet i Reinsletta 2 med fortløpende overtakelser av de nye leiligheten hvor 31 av totalt 33 er solgt.
En av disse leiligheten er solgt som leie før eie.

Selv om bygget er ferdig, gjenstår det en del utvendig arbeid som vil bli tatt til våren når snø og frist slipper taket. Det skal blant annet beplantes og etableres uteplass for beboerne.

Vi har også startet salget av Kvartal 3 i Bodø sentrum. Les mer om prosjektet her og sikre deg din neste bolig  på  forkjøp. 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.