Gå til hovedinnhold
Nyheter Medlem

Så mye bonus tjente Nobl-medlemmene i fjor

Det lønner seg å være medlem i Nobl. I alle fall om du registrerer kortet ditt når du handler i utvalgte butikker. I fjor innkasserte Nobl-medlemmene i overkant av 900.000 kroner i bonus gjennom fordelsprogrammet.

Er du medlem i Nobl kan du enkelt tjene opp bonus ved å dra kortet neste gang du handler gjennom vårt fordelsprogram.

Fordelsprogrammet til Nobls medlemmer gir deg ikke bare gode rabatter hos våre samarbeidspartnere. Du får også mulighet til å tjene penger hver gang du drar kortet i utvalgte butikker. Du leste riktig! Du kan tjene opp bonuskroner hver gang du drar kortet i utvalgte butikker gjennom Nobls fordelsprogram.

Mye å spare

Det eneste du trenger å gjøre for å spare opp bonus, er å registrere ett eller flere av kortene dine i medlemskapet ditt. Neste gang du handler i en butikk som gir medlemsbonus, vil du automatisk motta penger som du kan overføre til din konto.

Og for Nobl-medlemmer ble det solide bonuser de kunne ta ut i løpet av fjoråret. Totalt ble det oppspart 902.608 bonuskroner. For enkelte var det snakk om flere tusen kroner inn på kontoen ved å dra kortet i utvalgte butikker.

– Vi forsøker jevnlig å kjøre ekstra aktiviteter overfor medlemmene med blant annet dobbel bonus og medlemsdager. De medlemmene som planlegger store innkjøp og venter på slike kundeaktiviteter kan fort spare opp mange bonuskroner. Kjøper du for eksempel en sofa til 10.000 kroner og får ti i stedet for fem prosent bonus blir det 1000 kroner direkte inn på bonuskontoen din – penger du kan ta ut og bruke på akkurat det du vil, sier salgs- og markedssjef i Nobl, Thomas Normann Johnsen.

Må registrere kortet

Men for å tjene opp bonus er det viktig at medlemmene registrerer kortene sine på min side. Rett før jul gjennomførte Nobl en undersøkelse til medlemmene over 18 år, blant annet om bruken av fordelsprogrammet. 55 prosent av de spurte hadde registrert minst ett kort på medlemskapet, slik at de kunne dra nytte av de mange medlemsfordelene. Men det var også mange som ikke hadde registrert kortet. Det er med andre ord mange medlemmer som ikke benytter seg av fordelene sine.

– Det tar ikke lang tid å registrere kortet og når du har gjort det, trenger du ikke tenke med på den jobben. Da vil bonuskronene automatisk komme inn på medlemskapet ditt og det er enkelt å overføre pengene til kontoen din.

De mest populære butikkene

Som medlem i Nobl har du tilgang til gode avtaler i hele 46 ulike butikker, deriblant åtte nettbutikker. De mest populære medlemsfordelene i 2022 fant vi hos:

I medlemsundersøkelsen spurte vi også hvilke medlemsfordeler som er mest aktuelle. Øverst på listen kommer elektronikk og hvitevarer, tett etterfulgt av strøm og byggevarer, sport og fritid, samt møbler og interiør.

– Vi jobber hele tiden for å forbedre fordelsprogrammet vårt og vi ser at svært mange ønsker hvitevarer og elektronikk inn. Det er noe vi jobber med å få på plass i 2023, sier Thomas Normann Johnsen.

Ikke medlem i Nobl? Les mer om alle fordelene du får som medlem. Og husk at alle har gratis medlemskap til den dagen de fyller 21 år. 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.