Gå til hovedinnhold
Nyheter

Reinsletta Allé er utsolgt

Reinsletta Allé byggetrinn 1 og 2 med totalt 89 leiligheter er nå utsolgt.

Reinsletta Allé har vært et veldig populært byggeprosjekt allerede lenge før salgsstart, med sin flotte beliggenhet i historiske omgivelser på Reinsletta. Og denne uken ble også siste leilighet solgt i byggetrinn 2 – bare noen uker etter at det siste byggetrinnet sto klart for overlevering.

­– Vi er veldig godt fornøyde med at prosjektet er blitt så godt mottatt og det forteller oss at vi har truffet godt med bygget, både arkitektonisk og med beliggenheten. Reinsletta Allé er virkelig blitt et flott prosjekt, sier leder for Nobl prosjekt, Hans Kristian Rabben.

Selv om bygget er ferdig og alle leilighetene er solgt, gjenstår det en del utvendig arbeid i byggetrinn 2, som vil bli tatt til våren når snø og frost slipper taket. Det skal blant annet beplantes og etableres uteplass for beboerne.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.