Gå til hovedinnhold
Forvaltning og styret

Nytt kurs: Vedlikehold og rehabilitering i boligselskapet – slik møter du fremtidens krav

Planlegger ditt borettslag eller sameie vedlikehold eller rehabilitering de neste årene? Hvordan skal du gå frem for å lage et vellykket vedlikeholdsprosjekt?

Nobl setter opp to nye kurs i vedlikehold og rehabilitering for deg som sitter i et styre, hvor du kan velge å ta kurset digitalt eller fysisk.

24. mai klokken 17.00 arrangerer vi digitalt kurs
Les mer og meld deg på webinaret her. 

25. mai klokken 18.00 arrangerer vi fysisk kurs på Quality Hotel Ramsalt.
Les mer og meld deg på kurset her. 

På kurset vil du få tips om hvordan du kan planlegge for fremtidig vedlikehold og rehabilitering og samtidig være i forkant av nye krav til bærekraftige løsninger.

Mange borettslag og sameier består av eldre bygninger som har behov for løpende vedlikehold. Samtidig består styret i et borettslag eller sameie som regel av medlemmer med lite eller ingen erfaring i det å gjennomføre byggeprosjekter samt å inngå bygg- og anleggskontrakter. Det forventes ikke at styremedlemmer i borettslag og sameier skal være spesialister, verken på byggetekniske forhold, utarbeidelse av anbudsdokumenter, gjennomgang og kvalitetssikring av anbud og løpende oppfølging av prosjektene, kjennskap til tekniske forskrifter. I tillegg kommer det også stadig nye krav fra myndighetene om tiltak som må gjennomføres for å få mer bærekraftige bygg.

Men hvordan skal dere gå frem?

På dette kurset vil vi ta for oss hele prosessen fra et vedlikeholdsbehov oppstår, til prosjektet er ferdigstilt. Du vil få oversikt over vedlikeholdsansvaret i boligselskapet, hvordan du gjennom prosjektledelse kan få bistand under hele prosessen og ikke minst vil vi belyse fordelen med å ha en god vedlikeholdsplan.

På kurset vil vi gjennomgå følgende tema:

· Hva er styrets vedlikeholdsansvar i boligselskapet?

·  Fordelingen av vedlikeholdsansvar mellom beboer og boligselskapet

·  Hva som skjer dersom noen ikke ivaretar vedlikeholdsansvaret?

·  Hvordan sette opp en god vedlikeholdsplan for en komplett oversikt over tiltak og kostnader nå og i fremtiden?

·  Rehabilitering fra A til Å med Nobl prosjekt

·  Krav til brannvern i boligselskapene

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.