Gå til hovedinnhold
Forvaltning og styret

Nyhet for deg som har totalforsikring gjennom IF

Det er nå kommet en oppdatering i Portalen for deg som er totalkunde i IF, som blant annet gjør det enda enklere for deg å komme i kontakt med Nobls forsikringsansvarlig.

For Nobl er det viktig at du som har et styreverv i et boligselskap skal ha en så enkel jobb som mulig. Derfor jobber vi hele tiden med å utvikle produktet til det beste for dere. Nå har vi akkurat lansert to nyheter for deg som er totalkunde i IF Forsikring.

Meld enkelt fra om endringer

Inne på forsikringsavtalen har vi nå fått utviklet en knapp hvor du enkelt kan melde endringer i forsikring. Meldingen går til våre forsikringsansvarlige i Nobl. Slik får Nobl enkelt info om endringer som vi kan ta videre med Totalforsikringen til If. Dette er aktuelt i de tilfeller hvor du har behov for å legge til noe mer til forsikringen.  For eksempel hvis boligselskapet har bygget helt nye garasjer eller boder (sto ingen der fra før), eller man har ansatt vaktmester eller renholder i fast stilling osv. Da kan dere melde endringen inne i portalen, og dere vil bli kontaktet for å avklare registrering i forsikringsdokumentet.

Gode råd for skadeforebygging

Den andre endringen er at det er opprettet tre bokser for tips og råd om brann, vannskader og skadeforebyggende tiltak som styret kan lese seg opp på. Begge endringene finner du i Portalen under menypunktet forsikring.

 

Gratis advokatbistand

Visste du at dersom boligselskapet er totalforsikret gjennom IF, så har dere også 15 timer gratis advokatbistand gjennom Nobl?

– Dette betyr at dersom ett av våre boligselskap, som har tegnet totalforsikring gjennom IF, skulle få behov for juridisk hjelp, så kan de ta direkte kontakt med oss i Nobl for inntil 15 timer gratis bistand når saken omfatter rådgiving, forteller advokat Benedicte Björkfors i Nobl.

Ordningen ble lansert i 2022 og er en forbedring fra tidligere, hvor boligselskapene hadde rettshjelpsforsikring som en del av totalforsikringen. Nå omfatter forsikringen også rådgivning, hvor styrene kan ta direkte kontakt med Nobl Advokat for å rådføre seg om en sak – uten at dette innebærer egenandel for boligselskapet.

Boligselskapet trenger ikke kontakte IF for en vurdering av om en sak dekkes gjennom totalforsikringen eller ikke. Den vurderingen gjøres av Nobl som viderefakturerer.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.