Gå til hovedinnhold
Medlem

Ny og unik kampanje fra Kvik Bodø og Svolvær!

Planlegger du nytt kjøkken? Nå kjører Kvik kjøkken en helt unik kampanje kun til deg som er Nobl-medlem. Den gir deg hele 30 prosent rabatt pluss 2 prosent medlemsbonus ved kjøp av komplett kjøkken!

Du leste riktig! Hos Kvik kjøkken i Bodø og Svolvær får du hele 30 prosent rabatt på komplett kjøkken med Kvik-varer, benkeplate og vask. Eneste kravet for å oppnå rabatten er at du kjøper minst tre hvitevarer.  Ifølge daglig leder i Kvik Bodø, Stig Furebotten, er kampanjen helt unik i Norge.

– Tidligere i år fikk Nobl-medlemmene 28 prosent rabatt, men nå har vi nok en gang presset rabatten til 30 prosent. Men ikke nok med det, i tillegg får medlemmene 2 prosent bonus på hele kjøpet. En bonus som utgjør eksempelvis 2600 kroner rett tilbake på konto ved kjøp av kjøkken til 130.000, påpeker Furebotten.

Daglig leder i Kvik kjøkken Bodø, Stig Furebotten.

Start planleggingen nå!

Kampanjen varer fra nå og helt frem til 15. november og du vil få kjøkkenet levert senest 31. desember. Og ifølge Furebotten er det gode muligheter for å ha nytt kjøkken på plass i god tid før jul. Men det er viktig å ikke vente for lenge med å starte planleggingen av nytt kjøkken.

For Stig Furebottens klare råd til deg som planlegger nytt kjøkken, er å bruke god tid på å finne de beste løsningene. Og her kan du også få god hjelp fra Kvik – helt uten kostnader.

– Vi tegner ditt drømmekjøkken sammen med deg. Og vi har flere måter vi kan bistå kunden på, sier Stig Furebotten.

Han anbefaler å allerede nå starte prosessen med å planlegge kjøkkenet og sørge for å ha bestillingen gjort innen 15. november.

Bestill tegnetime i Bodø 

Bestill tegnetime i Svolvær

Alltid gode rabatter hos Kvik

Visste du at du som Nobl-medlem alltid har 20 prosent rabatt og 2 prosent bonus på kjøkken, bad og garderobeinnredning?

Du får også 20 prosent rabatt og 2 prosent bonus på alt av tilbehøret du trenger som benkeplater, vask, dørhåndtak og lignende.

Det du ikke får rabatt eller bonus på, er hvitevarene, blandebatteri og service. Ellers omfatter rabatten og bonusen alt Nobls medlemmer handler.

Bruk god tid på å designe ditt drømmekjøkken, er rådet fra Kvik.

Mer kjøkken for pengene

Kvik kjøkken har som mål at alle skal ha mulighet til å få et dansk designkjøkken til overraskende lav pris – uten at det skal gå på bekostning av kvaliteten. Og det er ifølge Stig mange gode grunner til å velge nettopp Kvik.

– Jeg er veldig stolt av den kvaliteten Kvik leverer. Våre skrog har en tålegrense på mellom 30 og 50 kilo, mens veldig mange av våre konkurrenter ligger på mellom 18 og 30 kilo. Så har vi større skrogstørrelse ved at sokkelen er mindre enn hos mange av våre konkurrenter. Du får rett og slett 15 prosent mer kjøkken for pengene, påpeker han.

Mye å spare på egeninnsats

Så er det opp til kunden å bestemme hvor mye de vil spare på kjøkkenet, basert på egeninnsatsen man legger ned i monteringen.

– I utgangspunktet kommer våre kjøkken flatpakket, slik at kunden selv skrur sammen og monterer kjøkkenet på egen hånd. Dersom man ikke ønsker å gjøre denne jobben selv, så kan kunden enten velge å skru sammen skapene og få hjelp til monteringen, eller overlate hele jobben til montøren vår, forklarer Furebotten.

Klimanøytral

Nobl er opptatt av at vi alle må ta et ansvar for miljøet og sikre en bærekraftig fremtid for våre neste generasjoner. Derfor passer det veldig godt å samarbeide med Kvik kjøkken som har bærekraft som en stor og integrert del av sitt DNA. I 2021 ble produksjonen hos Kvik CO2-positiv.  Alle folierte fronter er laget med resirkulert PET og i løpet av 2021 begynte Kvik å bruke resirkulert MDF i kjernen av kjøkkenfrontene. Alt treverk kommer selvfølgelig fra sertifisert tre (FSC)

– For Kvik er det også viktig at alle våre underleverandører skal være klimanøytrale i produksjonen så det har vi jobbet mye med og har som målsetning at hele leverandørkjeden skal bli CO2 nøytral innen 2025.

En annen fordel Stig trekker frem med Kvik kjøkken er leveringstiden.

– I praksis kan du ha kjøkkenet ditt ferdig levert fra oss to uker bestilling, men benkeplaten har en leveringstid på fire uker. Men på fire uker skal du kunne ha et komplett kjøkken fra oss. Vi har også et stort lager i Bodø og Tromsø, som gjør at vi raskt kan levere deler om noe uventet skulle oppstå.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.