Gå til hovedinnhold
Nyheter

Ny og forbedret Min side: Har samlet alle fakturer i egen oversikt

Har dere mange henvendelser knyttet til ønske om fakturakopi? Eller har dere kanskje flere som ønsker å vite status på samtlige faktura sendt av boligbyggelaget? Nå vil alle eiere finne oversikt over alle fakturene i Min side.

På Min side er det nå endret utseende på genererte felleskostnader. Her er også mulighet for å laste ned fakturakopi.

Vår digitale samarbeidspartner og utvikler BBL Pivotal har utarbeidet en tjeneste som åpner for å vise samtlige fakturaer tilknyttet pålogget bruker i Min side. Det betyr at hver enkelt eier eller medlem selv kan gå inn og kontrollere eller hente ut fakturaer knyttet til sitt medlemskap, bolig eller navn.

I den nye fakturaoversikten kan hver enkelt person nå finne:

  • Ny og forbedret visning av felleskostnader. Ved produksjon av felleskostnader vil disse fremkomme så snart kravet har fått status “Behandlet” av Multikanal.
  • Fakturakopi som ligger tilknyttet kravet med mulighet for å laste ned selve fakturaen.
  • Forbedret vising der faktura er delbetalt.
  • Nytt menypunkt i Postkassen, kalt “Faktura”. Viser alle fakturakrav tilknyttet medlemskap, bolig eller navn inntil 36 måneder tilbake i tid.
  • Mulighet for å filtrere listen med; “Alle”, “Tilknyttet min bolig”, “Tilknyttet meg og mitt medlemskap”, “Vis kun Ikke betalte» og år.
  • Ny hjelpetekst for de med Klare Finans, åpner for å kunne gi en beskrivelse av hva dette er og vise det på siden for Felleskostnader i Min side.

    Se alle mottatte krav knyttet mot medlemskap, bolig og navn i Postkassen på Min side.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.