Gå til hovedinnhold
Medlem

Ny medlemsfordel i Lofoten – nå kan du leie alt tenkelig utstyr til rabattert pris hos Lofoten utleie

Har du behov for å leie enkelt verktøy for å pusse opp hjemme, eller trenger du lift eller tilhenger til utendørs arbeid? Hos Lofoten Utleie kan du nå leie alt av utstyr med 20 prosent rabatt som både gjelder for medlemmer og boligselskapene.

Å leie i stedet for å eie kan i mange tilfeller være smart. For hvor ofte har du egentlig bruk for en bajonettsag, tilhenger, plenrulle eller tekstilrenser? Og har du egentlig plass til å oppbevare alt utstyret du sjelden bruker? For ikke å snakke om hva det koster å kjøpe inn og vedlikeholde.

Har stort sett alt!

Lofoten utleie er forholdsvis nyoppstartet, og lokalt selskap som har etablert  seg i Svolvær med kunder fra både næringsliv og privatpersoner som alle har sett de mange fordelene det er å leie fremfor å eie. Og hos Lofoten utleie er det knapt et verktøy du ikke kan få tak i. Listen over utstyr som Ingve Rønning leier ut er nesten uendelig.

Her finner du alt fra større maskiner og utstyr som først og fremst er tiltenkt bedrifter til utstyr for privat husholdning som tekstilrensemaskin, plenrulle og sementblander til avfuktere, store lifter, strømskap og flexiheater for å tine opp bakken.

Hel vegg med verktøy

Og dersom du har behov for enkelt verktøy til oppussingen, har Lofoten utleie en hel vegg å velge blant.

– Vi er forhandler av merket Dewalt, hvor du enten kan kjøpe eller leie. Alt på veggen her koster fra 200 kroner i døgnet inkludert moms, forsikring og Nobl-rabatten. Dette er skikkelig kvalitetsverktøy og trenger du å leie over en lengre periode, så øker vi rabatten ut fra om det uke eller månedsleie.  Og skulle det være noe vi ikke har, så vil vi bestrebe oss på å skaffe det til veie, sier Ingve Rønning.
Og hos Lofoten utleie er de behjelpelig med å frakte ut utstyret som skal leies.

God avtale

– Dette er en gull avtale for våre medlemmer og boligselskaper, sier leder for forvaltning og kundekontakt i Nobl, Jan Braastad.

Han trekker spesielt frem fordelen med å leie som et god bærekraftige alternativ.

– Vi heier veldig på delingskulturen og synes derfor denne avtalen passer midt i blinken for å fremme deling av verktøy og utstyr fremfor å eie alt selv. Mange av våre medlemmer bor i boliger med dårlig plass til å lagre masse utstyr. Her kan man enkelt leie det man trenger, når man trenger det. Og for boligselskapene våre er dette en viktig avtale for å få gode priser når byggene skal vedlikeholdes eller utbedres, påpeker Braastad.

Mange medlemsfordeler

Med den nye avtalen med Lofoten utleie på plass har Nobls medlemmer i Lofoten og Vesterålen fått mange gode medlemsfordeler som enten gir dem rabatter eller bonus rett på kontoen hver gang de drar kortet. I tillegg har Nobl en rekke avtaler med nettbutikker som gir gode bonuser på det du handler.

– Det kan være mye penger å spare på å bruke medlemsfordelene dine, så jeg anbefaler alle om å sjekke hvilke fordeler du har i de ulike butikkene. Og det er greit å merke seg at vi også har medlemsfordeler i en rekke nettbutikker, påpeker kontorleder for Nobl i Lofoten og Vesterålen, Erlend Svartsund.

Se alle dine medlemsfordeler. 

Jan Braastad og Erlend Svartsund fra Nobl er svært fornøyde med den nye avtalen som er inngått med Lofoten Utleie og Ingve Rønning.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.