Gå til hovedinnhold
Nyheter

Nobl bygger om i Bodø

På grunn av ombygging og renovering av lokalene til Nobl i Bodø, vil deler av våre kontorer være utilgjengelig for besøk fra og med 16. januar. Kundesenteret vil være åpent som normalt.

Publisert: 13. januar 2023

Deler av de ansatte vil de neste ukene være på hjemmekontor på grunn av ombygging av Nobls lokaler, men denne blide gjengen med Heidi, Hege og Karianne vil du som vanlig finne i kundesenteret vårt.

Vi i Nobl setter pris på alle som kommer innom oss for en prat eller rådgiving, men har du planer om å besøke oss i Jakhelln brygge de neste ukene, kan det være lurt å avtale tid med oss på forhånd.

Årsaken er at Nobl er i vekst og vi har behov for å bygge om lokalene våre for å få plass til alle som jobber her. Dersom du har behov for å ha et møte med noen i Nobl, vil vi anbefale at du avtaler dette på telefon, da flere av våre ansatte i denne perioden sitter på kontor utenfor bygget. Dersom du har behov for å møte din rådgiver, så ordner vi selvsagt det. Enten på teams eller fysisk i våre lokaler i Nobl.

Det er uklart hvor lenge dette arbeidet vil pågå, men vi håper å være tilbake igjen i slutten av februar. Vi på forståelse for situasjonen og ser frem til å ta imot dere alle sammen igjen om noen uker.

 

 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.