Gå til hovedinnhold
Nyheter

Nå setter Nobl i gang byggingen av Kvartal 3

Mens de fleste nyboligprosjektet i Norge er satt på vent, tar Nobl sats og setter nå i gang byggingen av Kvartal 3. – Vi mener det er viktig å holde hjulene i gang, også i dårlige tider og Kvartal 3 er et prosjekt som er godt mottatt i markedet.

 

Det sier administrerende direktør i Nobl, Mona Liss Paulsen.

At Nobl nå setter i gang byggingen i en tid hvor svært få nyboligprosjekter igangsettes, mener hun er riktig av mange årsaker.

Trenger flere nyboliger

– For oss er det viktig å holde hjulene i gang også i dårlige tider. Selv om boligmarkedet nå er avventende, er det ikke noe tvil om at vi trenger nybygging i Norge og i Bodø. Dersom alle aktører sitter stille på gjerdet nå, vil det ikke være nok boliger i markedet den dagen vinden snur, påpeker hun.

Selv om det er om lag to år til ferdigstillelse av boligprosjektet, er det så langt solgt 30 prosent av leilighetene i Kvartal 3. Paulsen mener det er viktig å sette i gang byggingen nå.

– Vår erfaring er at når boligene bygges og mulige kjøpere ser hvor fint prosjektet blir, så selger leilighetene seg selv. Og vi har mange flotte leiligheter igjen i Kvartal 3 som jeg er helt sikker på vil bli solgt i løpet av byggeperioden.

Og Paulsen understreker ikke minst behovet for nye boliger til medlemmene i Nobl, da spesielt med tanke på utviklingen i andelen seniorer i befolkningen som trenger mer lettvinte boliger for fremtiden.

– Bodø kommune har gått ut og sagt at vi må selv ta mer ansvar for hvordan vi skal bo når vi blir eldre, ettersom kommunen ikke har mulighet til å ta imot den raskt voksende gruppen seniorer. I alle våre nyprosjekter er det livsløpsstandard og vi ser at det markedet ønsker, er leiligheter av en viss størrelse, som gjør at overgangen fra bolig til leilighet ikke blir for stor, påpeker hun.

Les mer om Kvartal 3 og se våre ledige leiligheter.

Byggestart

I løpet av sommeren har det skjedd mye i Kvartal 3. Byggene som en gang sto der, er revet og grunnforholdene i tomta er nå ferdig undersøkt og klargjort for bygging.

Kvartal 3 er et samarbeidsprosjekt mellom Nobl og Gunvald Johansen Eiendom. Det betyr at Kvartal 3 blir et borettslag bygd og drevet av mennesker som brenner for det de driver med – og for at du skal få et godt sted å bo.

– Nå starter vi opp med prosjekteringen og håper å igangsette selve byggearbeidet på nyåret, sier Mona Liss Paulsen.

Mona Liss Paulsen, administrerende direktør i Nobl.

Inngangsporten til Bodø sentrum

I Kvartal 3 bor du i inngangsdøren til Bodø sentrum, bare en kort spasertur unna alt det beste byen har å tilby. Her bor du sentralt og meget lettvint med alt du trenger i umiddelbar nærhet. Vi er spesielt stolte av den flotte takterrassen alle beboerne i Kvartal 3 får tilgang til med en fabelaktig utsikt over byen. En del av takterrassen vil dessuten være innglasset, noe som gir deg som beboer en flott mulighet til å sitte ute på byens tak uansett vær. Tenk å nyte det vakre nordlyset her oppe.

 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.