Gå til hovedinnhold
Medlem

Medlemskveld med Kvik kjøkken – sjekk ut dine knallgode tilbud!

Kvik kjøkken i Bodø inviterer alle Nobl-medlemmer til medlemskveld tirsdag 14. februar, hvor du i tillegg til dine rabatterte medlemspriser får svært gode rabatter på vinskap og Quooker, samt at alle som deltar kan sikre seg en pizzaovn til en verdi av 8899 kroner helt gratis!

 

Stige Furebotten i Kvik kjøkken i Bodøønsker Nobl-medlemmer velkommen til medlemskveld med mange gode kjøkkentilbud.

Du leste riktig! Kvik kjøkken gir bort en pizzaovn til en verdi av 8899 kroner til samtlige Nobl-medlemmer som bestiller et komplett kjøkken inkludert kjøp av minimum to hvitevarer innen 30 dager etter at medlemskvelden er avviklet. Og når du bestiller kjøkken fra Kvik får du som alltid Nobl-rabatt på 20 prosent på stort sett hele kjøpet.

For at Kvik skal kunne bistå dere på best mulig måte, ønsker de at alle som vil delta melder seg på til medlemskvelden på ett av følgende tidspunkt.

Klokken 16.00 til 18.00
Klokken 18.00 til 20.00

Meld deg på medlemskveld med Nobl

Knalltilbud på vinskap

Ikke nok med det. På kundekvelden kan du sikre deg enda flere godbiter til ditt neste drømmekjøkken fra Kvik.

Til medlemskvelden i Bodø kommer en vinskapekspert som vil demonstrere bruken og nytten av Witt vinskap. I den forbindelse kjører Kvik kampanjepris til Nobl-medlemmer som kommer på kundekveld, hvor du kan sikre deg et vinskap fra Witt til kun 10.999 kroner! (veiledende pris er 19.499 kroner inkl. mva).

   

Bli bedre kjent med Quooker

Er du lei av koke opp vann når du skal lage deg en kopp te eller har du lyst å tappe kullsyrevann rett fra springen? Det kan du faktisk med de geniale kranene fra Quooker. På kundekveden vil representanter fra Quooker komme for å demonstrere bruken og nytten av disse. På kundekvelden får du som Nobl-medlem 25 prosent rabatt på produktene i Quooker.

Det blir også enkel servering av småmat samt varm og kald drikke.

Våre verter i butikken og fra Kvik sentralt vil være til stede for å tilrettelegge og svare på spørsmål.

Meld deg på medlemskveld med Nobl

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.