Gå til hovedinnhold
Forvaltning og styret

Kurs: Forberedelse til generalforsamling og årsmøte

Det er mye du som innehar styreverv må huske på i forbindelse med avvikling av generalforsmaling eller årsmøte. Bli med på vårt oppfriskningskurs hvor vi går igjennom hele løpet med alt du må ha kontroll på både før, under og etter at møtet er avviklet.

 

Frister for innkallelse, innkommende saker, stemmerett og talerett, ordstyrer og krav til flertall. Listen over punkter og ting som må på plass for at styret skal gjennomføre et årsmøte eller generalforsmaling i henhold til lov og regler er lang. Da er desto viktigere at styret som skal avvikle møtet er godt forberedt. Da unngår du både pinlige øyeblikk over viktige punkter som er avglemt og du sikrer en smidig gjennomføring, forhåpentligvis uten de store diskusjonene.

Meld deg på kurset her. 

For å gi styrene et godt grunnlag for å forberede og gjennomføre årsmøtet eller generalforsamlingen, har Nobl i mange år kjørt vårt populære kurs for å forberede styrene på oppgaven som venter. Også i år vil dette kurset kunne gjennomføres både fysisk og digitalt.

Kurset vil legge vekt på de formelle rammer og retningslinjer for avholdelse av generalforsamling eller årsmøte og temaer som belyses er blant annet:

• Innkalling og fristberegning

• Hvilke saker skal fremlegges generalforsamlingen/årsmøtet

• Behandling av saker fra andelseierne

• Årsregnskapet og årsmeldingens plass i generalforsamlingen/årsmøte

• Møteledelse og protokoll

• Avstemmingsregler

• Generalforsamling og årsmøte i portalen

Kurset avvikles henholdsvis 21. februar på Quality Hotel Ramsalt fra klokken 18.00  til 20.00 og digitalt 22. februar fra klokken 17.00 til 19.00. Prisen er 600 per deltaker på fysisk kurs og 300 kroner per deltaker på digitalt kurs og faktureres boligselskapet.

Meld deg på kurset her. 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.