Gå til hovedinnhold
Jus

Husk å benytte deg av gratis advokattimer før nyttår!

Er du totalkunde i IF og fortsatt ikke har benyttet deg av dine 15 timer gratis advokathjelp for 2023? Ved nyttår nullstilles timene, så dersom du har behov for juridisk hjelp, kan det være lurt å ta tak i det nå!

Karen Fagervik Omnes og Benedicte Björkfors i Nobl Advokat bistår gjerne styrene i forkant av generalforsamling eller årsmøte,

Vi nærmer oss slutten av året og dermed også nytt forsikringsår hos If forsikring. Det betyr at alle boligselskap som har totalforsikring fra If forsikring, får dekket nye 15 timer med juridisk rådgivning gjennom Nobl Advokat.

Mange har timer til gode

Det er nemlig slik at alle boligselskaper som har totalforsikring fra IF, får 15 timer i året med juridisk rådgivning inkludert i forsikringen fra oss. Dette omfatter rådgivning og bistand i saker, frem til et krav blir fremsatt og bestridt. Forsikringen dekker i all hovedsak de saker som boligselskapene har spørsmål om, så her er det gode muligheter for boligselskapet å få avklart og vurderte juridiske spørsmål som oppstår i boligselskapet.

Vi ser at det er flere av boligselskapene som ikke har benyttet, eller som bare har brukt et par av de 15 timene som er inkludert i forsikringen. Ettersom alle boligselskapene får nye 15 timer i 2024, så kan dette være en fin mulighet å få brukt opp de resterende timene gitt for 2023 og samtidig få juridisk rådgivning i aktuelle saker i boligselskapet. Kanskje har det vært en sak som går igjen på styremøtene og som dere ønsker å ta tak i, eller kanskje er det på tide å få en gjennomgang av boligselskapets vedtekter eller husordensreglene?

Kan bistå i mange ulike saker

Nobl Advokat har behandlet flere saker som har vært dekket som juridisk rådgivning fra If forsikring. Blant annet har vi bistått boligselskaper i følgende saker:

  • Fulgt opp klagesaker frem til salgspålegg
  • Vurdert parkeringssituasjonen i boligselskapet og utarbeidet regler for bruk av parkeringsplassene
  • Bistått med reseksjonering
  • Gjennomgått og oppdatert vedtekter og husordensregler
  • Utarbeidet styreinstruks
  • Vurdert lovligheten av utbygging gjort av eier
  • Bistått ved konflikter internt i boligselskapet
  • Utarbeidet avtale om vedlikehold med eier som ønsker bygge på leiligheten
  • Avtale om plassering av trampoline på fellesareal.

Har ditt boligselskap lignende saker eller andre utfordringer dere ønsker å få en juridisk vurdering av? Ta kontakt med oss i Nobl Advokat så kan vi vurdere saken.

 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.