Gå til hovedinnhold
Nyheter Idé og inspirasjon

Gjør en innsats for ditt nabolag og motta støtte fra Nobl spons

Trenger ditt idrettslag økonomisk støtte? Kunne dere tenke dere å gjøre en samfunnsmessig innsats som takk for bidraget? Da bør dere vurdere å søke Nobl spons.

Publisert: 6. november 2023

Med Nobl spons skal vi være på lag med barn og unge i Nordland og sponse formål som gjør oss synlige for våre medlemmer og i sum dekke vårt geografiske nedslagsfelt. Samtidig er Nobl opptatt av at vi som boligbyggelag skal gå foran for å oppmuntre til at alle kan gjøre litt for en mer bærekraftig fremtid. Vi må ta vare på miljøet vårt og samfunnet vi lever i. Derfor ønsker administrerende direktør i Nobl, Mona Liss Paulsen, å utfordre de som søker støtte hos Nobl spons til også å gi noe tilbake til samfunnet.

– Det finnes uendelig mange oppgaver et idrettslag eller en klubb kan ta på seg for å gjennomføre bærekraftige tiltak i sitt nærmiljø. Det kan for eksempel være grønne tiltak som strandrydding og søppelplukking i nabolaget, sier Mona Liss Paulsen.

Sosial bærekraft

Men bærekraft omhandler så mye mer enn bare å ta grønne valg for miljøet vårt. For oss i Nobl er også sosialt ansvar en viktig del av vår bærekraftstrategi. Mange av de som søker om støtte hos oss, er allerede et godt etablert idrettslag i nærmiljøet sitt og kan derfor være en viktig ressurs for å skape felles aktiviteter og bidra til et godt nabolag.

– Det kan være å invitere til felles arrangement i nabolaget som sprer glede på tvers av generasjoner som å arrangere loppemarked eller å tromme sammen til dugnad som er til glede for hele nabolaget. Å være besøksverter for et sykehjem eller ta med eldre ut på tur eller bidra med handlehjelp, er også gode tiltak som sprer glede og trivsel i et bomiljø. Det er bare fantasien som kan sette grenser for hva man kan gjøre for lokalmiljøet sitt, påpeker Mona Liss Paulsen.

 

200.000 i spons

Hvert år setter Nobl av 200.000 kroner som skal sponse formål som bidrar til å skape glede og aktivitet i våre nedslagsfelt som primært er Bodø, Lofoten og Helgeland. Søknadsfrist for våren 2024 er søndag 5. mai.

– Jeg oppfordrer alle lag og foreninger om å søke på Nobl spons og være kreative med å tenke hvordan de kan bidra med å gi noe tilbake til samfunnet og nabolaget. For ingen kan gjøre alt, men vi alle kan gjøre noe, avslutter Mona Liss Paulsen.

Nobl spons

Søknad om sponsormidler fra Nobl

 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.