Gå til hovedinnhold
Forvaltning og styret

Fretexbokser søker nye borettslag og sameier

Lyst å være med å ta et bærekraftig løft i ditt boligselskap? Fretex søker borettslag og sameier som ønsker å plassere ut innsamlingsbokser for klær i sitt nabolag.

Mange i Norge har det dessverre vanskelig, og Frelsesarmeen har tilbud om mat, klær og fellesskap for de som trenger det. Fretexboksen bidrar ikke bare med klær, den bidrar også til finansiering av sosialt arbeid – hele ti prosent av bruttoinntekten går til slike formål.

Nå kan ditt borettslag være med å bidra til et bedre miljø. For gjenbruk er noe av det smarteste vi kan gjøre med klær og tilbehør som allerede finnes. Det noen ikke skal bruke mer, står på noen andres ønskeliste. Jo mer som gjenbrukes, jo mindre nytt blir produsert. Da er det helt perfekt å kunne sette ut en tøyinnsamlingsboks fra Fretex.

Det er lite arbeid for dere i styret å takke ja til å sette ut en tøyinnsamlingsboks. Boksen inneholder en sensor, så når den begynner å fylles opp, kommer Fretex og tømmer den.

– Når vi er innom og hilser på boksen, sørger vi samtidig for at det er pent og ryddig rundt boksen, opplyser Fretex i en pressemelding.

– Er det ikke plass til tøyinnsamlingsboks, har vi også andre løsninger. Hvis dere sier ja til å ta imot en Fretexboks, og det ikke går slik dere hadde tenkt, er det bare å ta kontakt med oss. Vi kommer raskt og ordner opp.

Er du interessert i å vite mer. Kontakt Fretex sentralbord: 23 68 11 70 eller på e-post: hei@fretex.no eller fyll ut kontaktskjema her.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.