Gå til hovedinnhold
Nobl utleie

– For meg er det veldig viktig at våre leietakere skal trives

Nobl har om lag 100 utleieboliger i Bodø. Bjørn-Rune Nøstdahl er ansatt som driftsleder i Nobl utleie og bistår våre leietakere med stort og smått. – Målet er å kunne gi alle mulighet til en trygg og god plass å bo, sier den nye driftslederen.

Nobl bygger ikke bare eiendommer for salg, vi har også mange utleieboliger for de som ikke kan eller ønsker å eie sin egen bolig. Og for oss er visjonen vår like viktig i våre utleieboliger, som i boligene vi selger – gode hjem hele livet.

Tilgjengelig for leieboerne

Bjørn-Rune Nøstdahl ble ansatt som driftsleder i Nobl rett før sommeren, og er vår mann som skal sørge for at boligene våre blir godt ivaretatt og at de som leier i Nobl alltid skal føle seg trygge på at dersom et problem skulle oppstå, så kan de alltid kontakte driftslederen.

– Er det en kran som lekker eller et vindu som er sprukket, er det meg leieboerne tar kontakt med for å få rettet opp i feilene. Og kan jeg ikke fikse det selv, så skal jeg sørge for at fagpersoner settes på saken, sier den nye driftslederen.

Han har allerede rukket å bli godt kjent med utleieboligene i Nobl utleie og fått hilst på mange av våre leieboere. For Bjørn-Rune er det viktig å være tilgjengelig for leietakerne og gjøre sitt ytterste for å lage gode bomiljøer i alle Nobls utleieboliger.

Fornøyde leietakere

– Rett etter at jeg begynte i Nobl gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre leietakere. Svarene i denne undersøkelsen viser at våre leieboere jevnt over er veldig fornøyde og det er et godt utgangspunkt for min jobb. Så er målet at vi til neste undersøkelse skal få en enda bedre score, sier Bjørn-Rune som er svært opptatt av at leieboerne skal trives i sin Nobl-bolig.

– Hvorfor søkte du på stillingen som driftsleder i Nobl utleie?

– Fordi jeg har en genuin interesse for eiendom og mennesker. Jeg så på denne jobben som en perfekt kombinasjon mellom praktisk og administrativt arbeid, med mye kontakt med leietakere i alle mulige faser av livet, sier Bjørn Rune Nøstdahl.

Før Bjørn-Rune kom til Nobl, jobbet han Assa Abloy, men har fra tidligere mange års erfaring innenfor eiendomsbransjen.

– Jeg har jobbet med eiendom «halve livet», både med koordinering som driftssjef i ISS-eiendom, og med salg gjennom Hedalm Anebyhus, sier Bjørn-Rune som nå gleder seg til å yte service gjennom jobben som driftsleder i Nobl utleie.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.