Gå til hovedinnhold
Ledig stilling

Vi søker flere kolleger – vil du jobbe sammen med oss i Nobl?

Vi utvider og trenger flere dyktige medarbeidere på laget vårt i Nobl, både ved vårt avdelingskontor i Svolvær og ved hovedkontoret i Bodø – hvor vi akkurat nå har tre ledige stillinger. I Nobl får du muligheten til å være en del av noe større. Vi jobber med å skap gode hjem – hele livet – gjennom å bygge og trygge boliger til våre medlemmer.

Økonomi- og forvaltningsrådgiver

Er du født med et ekstra servicegen, og ser på det som en stor glede å kunne bistå med økonomisk veiledning og være en allsidig rådgiver overfor styrene i våre boligselskap? Liker du å snakke for større forsamlinger og drive oppsøkende virksomhet overfor kundene dine? Kunne du tenke deg å jobbe som en del av selve navet i Nobl? Da er det kanskje nettopp deg vi søker som økonomi- og forvaltingsrådgiver.

– Vi er i dag 23 ansatte som arbeider med forvaltningsrelaterte tjenester mot våre kunder som er borettslag og sameier og vi søker nå etter en rådgiver som vil være kontaktpunktet inn mot styrene i boligselskapene våre, forklarer forvaltningssjef Jan Braastad.

Forvaltningsavdelingen i Nobl er delt inn i regnskap- og rådgiverteam. Som økonomi- og forvaltningsrådgiver får du muligheten til å være en del av et godt arbeidsmiljø og en samarbeidskultur sammen med seks andre rådgivere.

– Her kan vi love høyt tempo og et godt arbeidsmiljø og muligheten til å være med å utvikle framtidens forvaltningsprodukt, sier forvaltningssjefen i Nobl og minner om at søknadsfristen går ut allerede 21. september.

Les mer og søk på stilling som økonomi- og forvaltningsrådgiver

To ledige stillinger som prosjektledere

Vi har også to ledige stillinger som prosjektleder i Nobl Prosjekt hvor vi søker etter deg som kan bygg, men også kan bygge og utvikle dine kolleger og vår organisasjon til det beste for våre medlemmer.

Liker du å jobbe selvstendig, men samtidig i team? Trigges du av en variabel og hektisk hverdag? Vil du være med å lede rehabiliteringen av fremtidens boliger?  Er du proaktiv og opptatt av å utvikle bærekraftige løsninger i byggebransjen?  Da er denne stillingen absolutt noe du må vurdere å søke på!

– Vi er i dag åtte ansatte som arbeider med nyboligprosjekter, rehabiliteringsprosjekter, rådgiving og prosjektledelse mot våre kunder som er borettslag og sameier. Som ansatt i vår prosjektavdeling får du muligheten til å være en del av et godt og spennende arbeidsmiljø og samarbeidskultur, sier leder i Nobl Prosjekt, Hans Kristian Rabben.

Les mer og søk på stillingene som prosjektleder

Flere stillinger kommer!

Er det ingen av disse stillingene som egner seg for akkurat deg? Vi i Nobl har flere stillinger som i løpet av kort tid vil bli utlyst. Blant annet skal vi søke etter teknisk rådgiver/prosjektleder ved vårt kontor i Svolvær. Her er ikke detaljene på plass, men følg med, stillingen blir lyst ut snart.

Følg med på oversikten over våre ledige stillinger, eller på Jobbnorge, Finn.no eller Nav hvor alle våre ledige stillinger blir publisert.

 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.