Gå til hovedinnhold
Forvaltning og styret

Viktig informasjon om identifisering av alle i styret

Hvitvaskingsloven stiller krav om at alle våre forvaltningskunder som har et styreverv må identifisere seg ved en lovpålagt ID-kontroll via SMS eller e-post. Dette vil skje i løpet av kort tid.

 

Det er blitt strenge krav til alle som gjennom ansettelse, rolle eller verv skal håndtere økonomien på vegne av andre enn sin egen privatøkonomi. Det betyr at hele styret vil få SMS-varsel eller e-post fra Kundesjekk, hvor de blir bedt om å gå inn på en lenke og fylle ut og bekrefte et skjema med registrert informasjon om deg som sitter i styret. Vi er klar over at mange kan være skeptiske til å klikke på en lenke mottatt via SMS eller e-post, men dersom det står at avsenderen er kundesjekk med ditt navn og at dette er en lovpålagt ID-kontroll som Boligbyggelaget Nobl plikter å ta av alle i styret, skal det være trygt å klikke på lenken og fullføre registreringen.

Selv om du allerede har legitimert deg fysisk med å fremvise legitimasjon hos vårt kundesenter, så er du nødt til å besvare registreringen.

For å legitimere deg trenger du å benytte din bank-id.

Dersom du får problemer med innloggingen eller ikke har bank-id, ta kontakt med din forvaltningsrådgiver, så skal vi bistå deg med registreringen.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.