Gå til hovedinnhold
Ledig stilling

Vi søker flere kolleger – vil du jobbe sammen med oss i Nobl?

Vi søker nå etter tre prosjektledere – to i Bodø og en i Svolvær!

Vi utvider og trenger flere dyktige medarbeidere på laget vårt i Nobl, både ved vårt avdelingskontor i Svolvær og ved hovedkontoret i Bodø – hvor vi akkurat nå har to ledige stillinger. I Nobl får du muligheten til å være en del av noe større. Vi jobber med å skap gode hjem – hele livet – gjennom å bygge og trygge boliger til våre medlemmer.

To ledige stillinger som prosjektledere

I Nobl Prosjekt ved vårt hovedkontor i Bodø søker vi etter deg som kan bygg, men også kan bygge og utvikle dine kolleger og vår organisasjon til det beste for våre medlemmer.

– Vi er i dag åtte ansatte som arbeider med nyboligprosjekter, rehabiliteringsprosjekter, rådgiving og prosjektledelse mot våre kunder som er borettslag og sameier. Som ansatt i vår prosjektavdeling får du muligheten til å være en del av et godt og spennende arbeidsmiljø og samarbeidskultur, sier leder i Nobl Prosjekt, Hans Kristian Rabben.

Les mer og søk på stillingen som prosjektleder i Bodø

Nyopprettet stilling i Svolvær

Vi har også en nyopprettet stilling som prosjektleder i Svolvær ledig. Her vil arbeidsoppgavene ifølge Rabben være lik oppgavene ved kontoret i Bodø.

– Selv om stillingen er knyttet til vårt kontor i Svolvær, vil du som prosjektleder jobbe tett opp mot vår avdeling i Bodø.

Så liker du å jobbe selvstendig, men samtidig i team? Trigges du av en variabel og hektisk hverdag? Vil du være med å lede rehabiliteringen av fremtidens boliger?  Er du proaktiv og opptatt av å utvikle bærekraftige løsninger i byggebransjen?  Da er disse stillingene absolutt noe du må vurdere å søke på!

Les mer og søk på stillingene som prosjektleder i Svolvær

 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.