Gå til hovedinnhold
Medlem Idé og inspirasjon

Nytt bad? Få 10 års garanti og baderomsinnredning på kjøpet!

Nobl har signert ny medlemsavtale med Haaland. Det gir deg som er Nobl-medlem fordeler hos leverandør av blant annet elektro, rør, varme og kjøl, ventilasjon og blikkenslager. Å velge en leverandør som kan levere alle fagfelt du trenger til jobben, kan være en stor fordel.

Tar hele jobben

Skal du bygge, pusse opp eller renovere er det ofte mye å holde styr på. Spesielt om det baderommet som skal renoveres. Kanskje trenger du tømrer, du må i alle fall ha rørlegger, elektriker og flislegger, håndverkere med våtromssertifikat, slik at badet blir tett og at helling mot sluk og avtrekk er i henhold til forskrift. Prosjektleder Espen Nordeng hos Haaland forteller at stressfaktoren med å planlegge samhandling mellom ulike leverandører og fagfelt, forsvinner om du benytter Haaland:

-Hos oss trenger du ikke tenke på det, vi er totalentreprenør og tar hele jobben, fra A til Å. Koordineringen av fagfelt og håndverkere tar vi oss av, og du får i tillegg 10 års garanti på tett bad. Om du i tillegg er Nobl-medlem, får du også en baderomsinnredning til en verdi av inntil 20 000 kr på kjøpet.

Starter på tegnebrettet

Oana Bertnzen er baderomsdesigner hos Haaland, og har tegnet over 150 bad. Hun kan fortelle at det vanligste spørsmålet hun får fra kundene når de kommer inn, er om hvor de skal begynne:

-De fleste som skal pusse opp badet sitt spør «hvor skal vi begynne?». Da setter vi oss først ned og kartlegger kundenes behov og ønsker. Vi hjelper deg som er kunde fra planleggingsfasen til badet står ferdig, klart til bruk. Alle kundene har jo ulike ønsker og behov, men vi ser vel at de fleste ønsker en praktisk planløsning, tidsriktige farger og et stilrent design.

Dine medlemsfordeler hos Haaland

Baderomsinnredning til verdi av inntil 20 000 kr ved kjøp av nytt bad*

*Haaland gir 10 års garanti på tett bad
El- og vannsjekk 1 875 kr
Fastpris sikringsskap inntill 8 kurser 8 900 kr
Ett års service og gratis filter ved kjøp av ventliasjonsaggregat

Haaland er leverandør av tjenester innen elektro, rør, varme og kjøl, ventliasjon, blikkenslager mm. Slik at du får alt du trenger på ett sted!

I Nordland finner du Haaland i Mo, Bodø, Fauske og Mosjøen.

Se haaland.no eller kontakt Haaland på tlf.: 75 52 77 77

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.