Gå til hovedinnhold
Medlem

Ny medlemsfordel: Nå får du 20 prosent rabatt på alt fra Kvik kjøkken!

Her kommer en skikkelig gladnyhet til deg som drømmer om å pusse opp kjøkkenet, badet eller garderoben. For nå får alle Nobls medlemmer 20 prosent rabatt og 2 prosent bonus på alt du handler på Kvik.

 

Publisert: 29. juli 2022

– Dette er en utrolig god avtale, sier butikksjef ved Kvik kjøkken i Svolvær, Christin Engstad Pedersen og får støtte fra avdelingsleder i Nobl for Lofoten og Vesterålen, Erlend Svartsund.

– En kjempegod avtale som jeg håper mange av Nobls medlemmer får gleden av å bruke. For er det noe vi er gode på i Norge så er det å pusse opp og da er det veldig hyggelig at våre medlemmer nå kan få en så god avtale som den vi har signert med Kvik. Og den gjelder for Kvik-butikkene både i Bodø og Svolvær, påpeker Erlend.

Sparer mange tusenlapper

Avtalen gir deg 20 prosent rabatt på kjøkken, bad og garderobeinnredning. Du får også 20 prosent rabatt på alt av tilbehøret du trenger som benkeplater, armatur, vask, dørhåndtak og lignende.

– Det eneste som ikke omfatter 20 prosent rabatt, er hvitevarer, frakt og annen service. Hvitevarene har vi egne rabatter på. Ellers får Nobls medlemmer rabatt og bonus på alt de handler hos oss, forteller Christin.

Et gjennomsnittskjøkken koster om lag 100.000 kroner uten hvitevarer. Med rabatten du som Nobl-medlem har, kan du trekke i fra 20.000 kroner. Men, ikke nok med det. Som Nobl medlem får du også to prosent bonus på hele handelen om du bruker et kort som du har registrert på ditt medlemskap. Betaler du 80.000 for kjøkkenet får du altså 1600 kroner inn på kontoen din, som du kan ta ut og bruke på akkurat det du vil.

Avtalen gir deg ikke bare 20 rabatt på kjøkken, bad og garderobeinnredning. Du får også 20 prosent rabatt på alt av tilbehøret du trenger som benkeplater, armatur, vask, dørhåndtak og lignende.

Mer kjøkken for pengene

Kvik kjøkken har som mål at alle skal ha mulighet til å få et dansk designkjøkken til overraskende lav pris – uten at det skal gå på bekostning av kvaliteten. Og det er mange gode grunner til å velge nettopp Kvik.

– Jeg er veldig stolt av den kvaliteten Kvik leverer. Våre skuffeskinner har en tålegrense på 30 til 50 kilo, mens mange andre kjøkkenleverandører ligger på mellom 18 og 30 kilo. Kvik sin standard størrelse på skrog kalles XL. Det vil si at vi har høyere skrog og lavere sokkel enn du finner hos mange andre leverandører. Du får rett og slett 15% mer kjøkken for pengene. Velger du XXL størrelsen får du i tillegg til høyere skrog også dypere skrog, og da 40 prosent mer lagringsplass.

Mye å spare på egeninnsats

Så er det opp til kunden å bestemme hvor mye de vil spare på kjøkkenet, basert på egeninnsatsen de legger ned i monteringen.

– I utgangspunktet kommer våre kjøkken flatpakket, slik at kunden selv skrur sammen og monterer kjøkkenet på egen hånd. Dersom man ikke ønsker å gjøre denne jobben selv, så kan skapene leveres premontert, eller overlate hele jobben til montørene våre, forklarer Christin.

Klimanøytral

Nobl er opptatt av at vi alle må ta et ansvar for miljøet og sikre en bærekraftig fremtid for våre neste generasjoner. Derfor passer det veldig godt å samarbeide med Kvik kjøkken som har bærekraft som en stor og integrert del av sitt DNA. I 2021 ble produksjonen hos Kvik CO2-positiv.  Alle folierte fronter er laget med resirkulert PET og i løpet av 2021 begynte Kvik å bruke resirkulert MDF i kjernen av kjøkkenfrontene. Alt treverk kommer selvfølgelig fra sertifisert tre (FSC)

– For Kvik er det også viktig at alle våre underleverandører skal være klimanøytrale i produksjonen så det har vi jobbet mye med og har som målsetning at hele leverandørkjeden skal bli CO2 nøytral innen 2025.

En annen fordel Christin trekker frem med Kvik kjøkken er leveringstiden.

–På fire-fem uker kan du ha et komplett kjøkken levert fra oss. Vi har også et stort lager i Tromsø som gjør at vi raskt kan levere deler om noe uventet skulle oppstå. Det er en klar fordel når man bor i Nord-Norge.

Bruk tiden godt

Kjøkkenet har blitt et av de viktigste rommene i huset, og derfor ønsker vi å hjelpe kundene våre med å finne de beste løsningene. – Og det gjør vi helt uten kostnader.

Om det er snakk om et nybygg eller renovering, så er det lurt å komme i gang med kjøkkenplanleggingen tidlig i prosessen.

– Vi tegner drømmekjøkkenet sammen med kundene våre. Og vi har flere måter vi kan bistå på.

  • Booke time i butikk – da får du også gå rundt i butikken og se på modellene og hente inspirasjon til ditt kjøkken
  • Nettmøte på Zoom – om du bor langt utenfor Svolvær og ikke har anledning til å besøke butikken, så deler vi skjerm slik at vi kan se på forskjellige løsninger sammen
  • Kvik home – da kommer vi hjem til deg med en koffert full av prøver og hjelper til med målingene.

Christin Engstad Pedersens klare råd er å bruke god tid på å finne de beste løsningene for akkurat ditt kjøkken. Og her kan du også få god hjelp fra Kvik – helt uten kostnader.

 

Spennende nyheter på vei

Hva er så trendene for kjøkken de neste årene? Er sort på vei ut eller vil det fortsatt være mørke farger som preger kjøkkentrendene?

– Det er store variasjoner i hvilken farge kundene ønsker seg. Mange velger det klassisk hvite, for så å være litt modig i fargevalg på vegger, men det er fortsatt mange som går for mørke kjøkken. Det er på mange måter rommet som avgjør dette. Har du mye dagslys og godt taklys, så kan du velge akkurat det du vil, men har du et mørkt rom så vil dette forsterkes av et mørkt kjøkken.

– Nå i høst kommer det noen spennende nye farger, det gleder vi oss til.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.