Gå til hovedinnhold
Medlem

Ny medlemsfordel: Nå får du 20 prosent på alt fra Kvik kjøkken!

Her kommer en skikkelig gladnyhet til deg som drømmer om å pusse opp kjøkkenet, badet eller garderoben. For nå får alle Nobls medlemmer 20 prosent rabatt og 2 prosent bonus på alt du handler på Kvik.

 

– Dette er en utrolig god avtale, utbryter daglig leder ved Kvik kjøkken i Bodø, Stig Furebotten og får støtte fra salgs- og markedssjef i Nobl, Thomas Normann Johnsen.

– En kjempegod avtale som jeg håper mange av Nobls medlemmer får gleden av å bruke. For er det noe vi er gode på i Norge så er det å pusse opp og da er det veldig hyggelig at våre medlemmer nå kan få en så god avtale som den vi har signert med Kvik. Og den gjelder for Kvik-butikkene både i Bodø og Svolvær, påpeker Thomas.

Sparer mange tusenlapper

Avtalen gir deg ikke bare 20 rabatt på kjøkken, bad og garderobeinnredning. Du får også 20 prosent rabatt på alt av tilbehøret du trenger som benkeplater, armatur, vask, dørhåndtak og lignende.

– Det eneste som kundene ikke får 20 prosent rabatt på, er hvitevarene. Ellers omfatter rabatten og bonusen alt Nobls medlemmer handler, forteller Stig.

Et gjennomsnittskjøkken koster ifølge Stig om lag 100.000 kroner uten hvitevarer. Med rabatten du som Nobl-medlem har, kan du trekke i fra 20.000 kroner. Men, ikke nok med det. Som Nobl medlem får du også to prosent bonus på hele handelen om du bruker et kort som du har registrert på ditt medlemskap. Betaler du 80.000 for kjøkkenet får du altså 1600 kroner inn på kontoen din, som du kan ta ut og bruke på akkurat det du vil.

Avtalen gir deg ikke bare 20 rabatt på kjøkken, bad og garderobeinnredning. Du får også 20 prosent rabatt på alt av tilbehøret du trenger som benkeplater, armatur, vask, dørhåndtak og lignende.

Mer kjøkken for pengene

Kvik kjøkken har som mål at alle skal ha mulighet til å få et dansk designkjøkken til overraskende lav pris – uten at det skal gå på bekostning av kvaliteten. Og det er ifølge Stig mange gode grunner til å velge nettopp Kvik.

– Jeg er veldig stolt av den kvaliteten Kvik leverer. Våre skrog har en tålegrense på mellom 30 og 50 kilo, mens veldig mange av våre konkurrenter ligger på mellom 18 og 30 kilo. Så har vi større skrogstørrelse ved at sokkelen er mindre enn hos mange av våre konkurrenter. Du får rett og slett 15 prosent mer kjøkken for pengene, påpeker han.

Mye å spare på egeninnsats

Så er det opp til kunden å bestemme hvor mye de vil spare på kjøkkenet, basert på egeninnsatsen ned legger ned i monteringen.

– I utgangspunktet kommer våre kjøkken flatpakket, slik at kunden selv skrur sammen og monterer kjøkkenet på egen hånd. Dersom man ikke ønsker å gjøre denne jobben selv, så kan kunden enten velge å skru sammen skapene og få hjelp til monteringen, eller overlate hele jobben til montøren vår, forklarer Stig.

Klimanøytral

Nobl er opptatt av at vi alle må ta et ansvar for miljøet og sikre en bærekraftig fremtid for våre neste generasjoner. Derfor passer det veldig godt å samarbeide med Kvik kjøkken som har bærekraft som en stor og integrert del av sitt DNA. I 2021 ble produksjonen hos Kvik CO2-positiv.  Alle folierte fronter er laget med resirkulert PET og i løpet av 2021 begynte Kvik å bruke resirkulert MDF i kjernen av kjøkkenfrontene. Alt treverk kommer selvfølgelig fra sertifisert tre (FSC)

– For Kvik er det også viktig at alle våre underleverandører skal være klimanøytrale i produksjonen så det har vi jobbet mye med og har som målsetning at hele leverandørkjeden skal bli CO2 nøytral innen 2025.

En annen fordel Stig trekker frem med Kvik kjøkken er leveringstiden.

– I praksis kan du ha kjøkkenet ditt ferdig levert fra oss to uker bestilling, men benkeplaten har en leveringstid på fire uker. Men på fire uker skal du kunne ha et komplett kjøkken fra oss. Vi har også et stort laget på Alstad som gjør at vi raskt kan levere deler om noe uventet skulle oppstå. Det er en klar fordel når man bor i Bodø.

Bruk tiden godt

Uansett mener Stig det viktigste er å ikke ha hastverk når du skal bestille nytt kjøkken. Hans klare råd er å bruke god tid på å finne de beste løsningene for akkurat ditt kjøkken. Og her kan du også få god hjelp fra Kvik – helt uten kostnader.

– Vi tegner ditt drømmekjøkken sammen med deg. Og vi har flere måter vi kan bistå kunden på.

  • Booke time i butikk – da får du også gå rundt og se på modellene og hente inspirasjon til ditt kjøkken
  • Nettmøte på Zoom – kan passe godt om du bor langt utenfor Bodø eller Svolvær
  • Kvik home – da kommer vi hjem til deg med en koffert full av prøver og gjør målingene sammen med kunden.

    Stig Furebottens klare råd er å bruke god tid på å finne de beste løsningene for akkurat ditt kjøkken. Og her kan du også få god hjelp fra Kvik – helt uten kostnader.

    Spennende nyheter på vei

Hva er så trendene for kjøkken de neste årene? Er sort på vei ut eller vil det fortsatt være mørke farger som preger kjøkkentrendene?

– Vi selger fortsatt mye mørke kjøkken, både sorte og grå kjøkken. Hvitt kjøkken selger vi nesten ikke i det hele tatt. Men vi ser også at det kommer mer og mer andre farger på frontene og det er klart skille aldersmessig. De unge vil ha mørkt kjøkken, så blir det lysere i tonen jo eldre de blir, sier Stig og røper en aldri så liten hemmelighet.

– Det kommer noen spennende nyheter nå i høst, så her kan det være lurt å følge med.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.