Gå til hovedinnhold
Medlem

Ny medlemsfordel i Svolvær og på Leknes

Nobl-medlemmer i Lofoten kan glede seg over nok en gunstig medlemsfordel – med Intersport hvor du som medlem nå får 15 prosent rabatt på alle kjøp.

Avdelingsleder Erlend Svartsund i Nobl og daglig leder for Intersport i Svolvær, Jeanette Fure, gleder seg over avtalen som gir alle Nobl-medlemmer 15 prosent rabatt på alle kjøp hos Intersport i Svolvær og på Leknes.

Avtalen gjelder hos Intersport både i Svolvær og på Leknes, og gir deg som Nobl-medlem meget god pris når du skal handle sportsutstyr.

– Sportsutstyr er noe de aller fleste av oss har bruk for og det blir fort mye penger når det skal handles inn ski, sykler og treningsutstyr. Derfor er vi veldig fornøyde med å ha fått i land denne avtalen med Intersport som gir medlemmene hele 15 prosent på sluttsummen, sier avdelingsleder for Nobl i Lofoten og Vesterålen, Erlend Svartsund.

Med den nye avtalen med Intersport på plass har Nobls medlemmer i Lofoten og Vesterålen fått mange gode medlemsfordeler som enten gir dem rabatter eller bonus rett på kontoen hver gang de drar kortet.

Nylig ble det signert en avtale med Bohus på Sortland og på Leknes som gir medlemmene 5 prosent bonus. Og tidligere i høst inngikk Nobl avtale med Kvik kjøkken som gir medlemmene hele 20 prosent rabatt på hele handelen.

– Det kan være mye penger å spare på å bruke medlemsfordelene dine, så jeg anbefaler alle om å sjekke hvilke fordeler du har i de ulike butikkene. Og det er greit å merke seg at vi også har medlemsfordeler i en rekke nettbutikker, påpeker Erlend Svartsund.

Se alle medlemsfordelene til Nobl.    

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.