Gå til hovedinnhold
Nyheter Medlem

Ny medlemsfordel: Få gode tilbud på din neste drømmereise

Drømmer du om et cruise i Middelhavet eller enda mer eksotiske Karibia. Frister en langhelg til en europeisk storby? Nå kan du som Nobl-medlem benytte medlemsfordeler fra Berg-Hansen reisebyrå neste gang du pakker kofferten.

Publisert: 15. november 2022

Er du glad i å reise og liker tryggheten det gir å reise ved bruk av reisebyrå? Da er Nobls ferskeste medlemsfordel en skikkelig god nyhet. For nå har Nobl inngått en samarbeidsavtale med Berg-Hansen reisebyrå som gir deg unike rabatter og medlemstilbud.

– Vi arrangerer en del fellesturer, som for eksempel en tur til Budapest i høstferien hvor Nobl-medlemmene fikk en rabattert pris. Slike turer til byer i Europa er populære og da kan det dukke opp medlemsrabatter, forteller salgssjef i Berg-Hansen reisebyrå Nord-Norge, Alf-Erik Hansen.

Kampanjepriser på Cruise

I tillegg til rabatterte priser på utvalgte fellesturer, hender det jevnlig at det dukker opp kampanjepriser på cruiseskip eller sydenreiser med Ving. Disse kampanjene vil Nobl-medlemmene kunne nyte godt av.

– Men det er viktig at medlemmene har registrert seg i Nobl sine systemer med e-post og mobil, for våre tilbud går ut via disse to kanalene, sier Hansen.

Logg inn på min side her og registrer din e-post og mobiltelefon. Her kan du også legge inn bankkortene dine for å opparbeide bonus hos en rekke butikker.

Se oversikt over alle våre medlemsfordeler. 

Skreddersyr alt av reiser

Du trodde kanskje Berg-Hansen reisebyrå kun la til rette for forretningsreise? Dette er et fullverdig reisebyrå som leverer reiser over hele verden. Hos Berg-Hansen i Bodø kan de blant annet bistå deg med:

  • Skreddersydde feriereiser for storfamilien
  • Blåtur med vennegjengen
  • Charterreiser
  • Cruise
  • Fotballreiser

– Cruise og eksotiske reisemål er spesielt populært hos oss, men vi skreddersyr også mange reiser til Gran Canaria. Mange ønsker tryggheten de kan få fra noen som kjenner reisemålene og vet hva de trenger. Spesielt mange eldre setter pris på vår kunnskap ved hvert reisemål. Vi vet for eksempel om et område er tilrettelagt for bevegelseshemmede eller ikke, påpeker salgssjefen i Berg-Hansen.

6 byer i Nord-Norge

Berg-Hansen reisebyrå Nord-Norge har kontor i Bodø, Mo i Rana, Sortland, Harstad, Tromsø og Alta. I Bodø finner du gjengen samlet i nye lokaler midt i Bodø sentrum, nærmere bestemt Sandgata 3 i 2. etasje.

Kom gjerne innom oss for en ferieprat, er oppfordringen fra denne muntre og reiseglade gjengen.

Ta direkte kontakt med Marit Sandvær på telefon 75 50 08 28 e-post masa@berg-hansen.no dersom du ønsker å bestille din neste reise gjennom Berg-Hansen eller se  kontaktinfo til Berg-Hansen reisebyrå her.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.