Gå til hovedinnhold
Medlem

Ny fordelsavtale med Bohus på Leknes og Sortland

Her er en skikkelig gladnyhet til alle våre medlemmer på Leknes og i Sortland. Nå har vi inngått samarbeid med Bohus som gir deg fem prosent bonus på alt du handler!

Erlend Svartsund er svært fornøyd med å ha fått Bohus i leknes og Sortland med i fordelsavtalen tilNobl,her i sofaen sammen Jan Kristoffersen og Britt Knutsen som jobber ved Bohus på Leknes.

Nobl fortsetter å utvide sitt fordelsprogram til glede for våre over 18.000 medlemmer i Nordland. Fordelsprogrammet gir deg blant annet mulighet til å tjene penger hver gang du drar kortet på utvalgte butikker. Du leste riktig. Hver gang du drar kortet i utvalgte butikker, får du utbetalt en bonus til din konto ­– og nå kommer nok en fordel til våre medlemmer i Lofoten og Vesterålen. Som Nobl-medlem tjener du opp bonus hver gang du handler hos Bohus. Dermed har våre medlemmer i både Bodø, Lofoten og Vesterålen tilgang til den samme gode avtalen.

Mye å spare

Og med hele fem prosent bonus, utgjør det mye penger ved innkjøp av nye møbler.

Kjøper du for eksempel en sofa til 10.000 kroner får du 500 kroner direkte inn på bonuskontoen din – penger du kan ta ut og bruke på akkurat det du vil.

– Nordmenn er glad i å pusse opp og fornye hjemmet sitt og Bohus-avtalen er en av våre mest populære avtaler, sier salgssjef i Nobl, Thomas Normann Johnsen.

I tillegg til fast bonus på fem prosent vil Nobl-medlemmene også kunne dra nytte av dobbel bonus på enkelte kundedager. Så her kan det være mye penger å spare om du følger Nobls fordelsprogram.

Mange gode fordeler i Lofoten og Vesterålen

Avdelingsleder for Nobl i Lofoten og Vesterålen, Erlend Svartsund, er svært glad for at medlemmene i Lofoten og Vesterålen nå får ta del i den samme fordelen som Nobls medlemmer i Bodø har hatt.

­– Dette er en veldig god avtale for våre medlemmer i Lofoten og Vesterålen. Nå er det bare viktig at medlemmene våre registrerer kortet sitt før de handler, slik at de får bonuskronene inn på kontoen. Og husk at du kan registrere så mange kort du ønsker, sier Svartsund.

Oppdater dine kort og profilinformasjon her.

I tillegg til den nye Bohus-avtalen ble det for noen uker siden klart at Nobl-medlemmene også får 20 prosent rabatt på alt fra Kvik kjøkken i Svolvær. Det kan gi deg som planlegger nytt kjøkken til jul mange tusenlapper spart.

Les mer om avtalen med Kvik kjøkken i Svolvær.

I tillegg har alle våre medlemmer godebonusavtaler på en rekke nettbutikker som Lindex, Bubbleroom og Devold.

Se alle dine fordeler som Nobl-medlem.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.