Gå til hovedinnhold
Medlem

Ny avtale som gir fordeler både for boligselskapet og deg som medlem

Skal du flytte eller trenger hjelp til en skikkelig rundvask? Har boligselskapet behov for å leie inn hjelp til renhold av fellesarealene eller få utført en vindusvask? Nå har Nobl inngått en avtale med Insider for deg som bor i Lofoten eller Vesterålen – og som gir gode rabatter på en rekke tjenester.

Publisert: 23. mai 2022

Det skal lønne seg å være en del av Nobl, enten du sitter i et boligselskap eller er medlem. Ett av våre viktige mål er derfor å sikre gode leverandøravtaler boligselskapene og medlemsfordeler til deg som medlem. Nå har vi nylig fått nok en samarbeidspartner inn i vårt etter hvert store og mangfoldige fordelsprogram med signeringen av servicebedriften Insider.

Se alle fordelene du har gjennom medlemskapet i Nobl

Ti prosent rabatt

Avtalen gir deg som medlem eller boligselskap i Lofoten og Vesterålen ti prosent rabatt på alle tjenestene.

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått Insider med på laget som et viktig og bra tilskudd til våre medlemmer og boligselskap i Lofoten og Vesterålen, forteller salgs- og markedssjef i Nobl, Thomas Normann Johnsen.

Avtalen omfatter blant annet alt av renholdstjenester fra Insider. Noe som betyr at boligselskapet kan bestille alt fra fast renhold av fellesarealer til enkeltoppdrag som vask av vinduer og fasader.

Enklere renhold

Fra tidligere har boligselskap og medlemmer i Bodø en lignende rabattavtale for renholdstjenester. Derfor har det vært viktig for Nobl å få på plass et tilbud også for våre medlemmer i Lofoten og Vesterålen.  Det er kontorleder for Nobl i Svolvær, Erlend Svartsund, veldig glad for.

– Med Insider på laget har vi fått et av Norges største firma innen blant annet drifts- og servicetjenester, som tilbyr blant annet renholdsoppdrag og allergivennlige matteprodukter som bidrar til mindre smuss og enklere renhold i fellesarealene. Det er viktig med et godt renhold hvor mange mennesker ferdes. Å sette dette ut til profesjonelle aktører vil ofte være en bedre løsning enn at arbeidet blir gjort på dugnad blant beboerne, sier Erlend Svartsund.

Litt om Insider

  • Et av Norges største firma innen drifts- og servicetjenester med 41 kontorer, 2784 ansatte og 7845 kunder spredt over hele landet.
  • I Nord-Norge har Insider kontor i Mosjøen, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Svolvær, Narvik, Harstad, Bardufoss, Tromsø, Skjervøy, Alta, Hammerfest og Kirkenes.
  • Våre tjenester er blant annet matter, renhold, kantiner, vaktmestertjenester, fasadevask, vindusvask, on/offshore forpleining, betongsliping, skadesanering mm.

Mikal Nilsen og hans team i Vesterålen & Lofoten er klare for en hyggelig prat om tjenestene til Insider. Du når Mikal på mobil: 404 32 173, eller e-post mikal.nilsen@insider.no

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.